Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σκληρό lockdown στη Δ. Αττική – Εκτός νέων μέτρων η Ξάνθη

Κοινοποίηση

Επίσημο: Δεν επιβάλλονται νέα μέτρα στην Ξάνθη

Εκτός των περιοχών στις οποίες επιβλήθηκαν τελικώς νέα πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα συμπεριλαμβάνεται η Ξάνθη, παρά τα αντίθετα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Τελικά, το απόγευμα της Πέμπτης ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέο πιο σκληρό lockdown μόνο για τη Δυτική Αττική, και όχι για τις υπόλοιπες “κόκκινες” περιοχές γεγονός που σημαίνει πως προς το παρόν τα μέτρα που ισχύουν στην Ξάνθη παραμένουν ως έχουν. 

Διαφήμιση: Πώς είναι να είσαι σούπερ ήρωας στην Ελλάδα αλλά να είσαι άνεργος; Ανακάλυψε τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Δράχμαν ΕΔΩ

Χαρδαλιάς: Το νέο lockdown 

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, στην έκτακτη ενημέρωση στις 6, μετά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων ανακοίνωσε lockdown τύπου Μαρτίου αλλά και επιμήκυνση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας από 6 το απόγευμα ως τις 5 το πρωί σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, τίθεται σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο στις 6 το απόγευμα ως τις 5 το πρωί για τις επόμενες επτά ημέρες, ενώ κλείνουν λιανεμπόριο ακόμα και με click away, κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης νυχιών καθώς και λαικών αγορών.

Κλείνουν επίσης όλοι οι χώροι λατρείας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα