Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγνατία Ξάνθης – Καβάλας: Διακινητής πέρασε “σφαίρα” και δεν σταμάτησε

Κοινοποίηση

Εγνατία Ξάνθης – Καβάλας: Διακινητής πέρασε “σφαίρα” και δεν σταμάτησε

Συνελήφθη σήμερα (27-12-2020) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες. 

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Στο ύψος του κόμβου Αγίου Σίλα το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και ακολούθως ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός – διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή.

Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα που οδηγούσε έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή λίγες ημέρες νωρίτερα σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.   

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα