Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Καβάλα: Νεκρός μέσα σε πηγάδι βρέθηκε 40χρονος

Κοινοποίηση

Καβάλα: Νεκρός μέσα σε πηγάδι βρέθηκε 40χρονος

Νεκρός μέσα σε πηγάδι βρέθηκε τελικά ο 40χρονος που αγνοούνταν εδώ και ένα μήνα στη Καβάλα

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου από την Καβάλα, ο οποίος βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρός σε πηγάδι.
Ο 40χρονος Κ.Δ., είχε εξαφανιστεί από τις 24 Νοεμβρίου και βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι στην περιοχή Περιγυάλι από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το πώς βρέθηκε νεκρός στο πηγάδι είναι υπό έρευνα από τις αρχές.
Ο 40χρονος, σύμφωνα με τον πατέρα του, την ίδια ημέρα βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο ενώ δίπλα του ήταν αστυνομικοί οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο. Όταν συνήλθε ο άνδρας, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μετά από 20 λεπτά περίπου εξαφανίστηκε. Οι γονείς του απευθύνθηκαν μάλιστα στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» προκειμένου να τους βοηθήσουν στην εύρεση του γιου τους.
Οι αρχές προκειμένου να τον εντοπίσουν έψαξαν στην περιοχή που καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο ήταν κλειστό. Ετσι βρέθηκαν στα ίχνη του, καθώς ο 40χρονος είχε πέσει σε πηγάδι βάθους 12 μέτρων, φορώντας την στολή του Δήμου Καβάλας καθώς υποτίθεται πως θα πήγαινε για δουλειά. Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ στο σημείο κλήθηκε ο πατέρα του προκειμένου να γίνει η αναγνώριση του πτώματος.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου καταδρομέων που συμμετείχαν στις έρευνες, δεν βρέθηκε τίποτα το ύποπτο, ενώ έφεδρος καταδρομέας, μιλώντας στην εκπομπή, είπε πως «ψάξαμε εγκαταλειμμένα κτίρια, θερμοκήπια, χωράφια, στο στρατόπεδο και μαζί με άλλες ομάδες από άλλη πλευρά, δε βρήκαμε όμως κάτι το περίεργο».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα