Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καβάλα: Νεκρή 51χρονη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο με κορονοϊό

Κοινοποίηση

Καβάλα: Νεκρή 51χρονη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο με κορονοϊό


Κορονοϊός Καβάλα:
Δεν υπάρχει εργαζόμενος στα Νοσοκομεία που να μην κινδυνεύει από τον φονικό ιό. Αυτό δείχνει ο θάνατος της 51χρονης διοικητικής υπαλλήλου στην πόλη της Βόρειας Ελλάδας.

Δεν είναι μόνο οι γιατροί και οι νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονοϊό, αλλά ολόκληρο το προσωπικό των νοσοκομείων. Την παραπάνω πρόταση υπογραμμίζει με τραγικό τρόπο ο θάνατος 51χρονης εργαζόμενης στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η 51χρονη γυναίκα ήταν διοικητική υπάλληλος και καθημερινά εξυπηρετούσε εκατοντάδες ανθρώπους. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι προφανώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, «στην επαφή που έχει καθημερινά το τμήμα με χιλιάδες συναδέλφους και πολίτες».

Η 51χρονη νοσηλευόταν σε μονάδα Covid-19 του νοσοκομείου και στις 18 Νοεμβρίου μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν τα κατάφερε, όμως. Πέθανε στο νοσοκομείο όπου υπηρετούσε, κάτι που συμπληρώνει την τραγική εικόνα της απώλειάς της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εργαζόμενων στα νοσοκομεία: «δεν προλαβαίνουμε πιά να μετράμε νεκρούς συναδέλφους. Νέοι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Μην ψάχνετε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ιεροσυλία στη μνήμη τους. Εφόσον όλοι οι νεκροί συνάδελφοι εργαζόταν και δεν είχαν άδεια ειδικού σκοπού σημαίνει ότι δεν εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα