Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Κλειστά τζαμιά και μέτρα – Νέο μήνυμα του Μουφτή

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Κλειστά τζαμιά και μέτρα προστασίας - Νέο μήνυμα του Μουφτή

Με νέο του μήνυμα προς τους μουσουλμάνους πολίτες της Ξάνθης ο Μουφτής ενημερώνει τους πιστούς πως τα τζαμιά της περιοχής παραμένουν κλειστά, ενώ ζητά από τους πολίτες να λαμβάνουν τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται, για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

“Αγαπητοί μουσουλμάνοι συμπολίτες μου, 

Σύμφωνα με τη νεότερη ΚΥΑ 78363/05.12.2020 (ΦΕΚ Β’5350/05.12.2020) σχετικά με την παράταση ισχύος των μέτρων περιορισμού για την πρόληψη διασποράς του COVID-19, συνεχίζουμε τουλάχιστον μέχρι τις 14.12.2020 την πιστή τήρηση των μέτρων που αφορούν στην αναστολή λειτουργίας των τεμενών μας για προσευχή και μένουμε σπίτι. 

Ο ελεήμων και φιλεύσπλαχνος Θεός θα ακούσει τις ατομικές μας προσευχές και θα μας επιτρέψει σύντομα να τελέσουμε όλοι μαζί πάλι τα θρησκευτικά μας καθήκοντα στους λατρευτικούς μας χώρους, όπως κάναμε πάντα στη ζωή μας.

Μέχρι τότε, προστατεύουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τις οικογένειες μας, προστατεύουμε την πόλη μας γι’ αυτό μένουμε σπίτι. Με την παράκληση προς τον Θεό να έχετε όλοι την υγεία σας” αναφέρει ο τοποτηρητής της Μουφτείας Ξάνθης,Μπιλάλ Καραχαλήλ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα