Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μήνας Black Friday – 50000€+ εξοικονόμησαν τα μέλη του apopou

Κοινοποίηση

Μήνας Black Friday - 50000€+ εξοικονόμησαν τα μέλη του apopou

Τεράστιο όφελος είχαν τα μέλη του Apopou τον μήνα Νοέμβριο. Περισσότερο από 50,000€ εξοικονομήθηκαν αφού ο συνδυασμός των προσφορών κουπονιών & επιστροφής χρημάτων έριχνε τις τιμές ακόμη πιο χαμηλά.

Το Apopou , μια σύγχρονη και έξυπνη πλατφόρμα εξοικονόμησης χρημάτων, μπορείς να βρεις εκπτωτικά κουπόνια και να λάβεις επιστροφή χρημάτων από να 1000+ ελληνικά και ξένα καταστήματα. Με αυτό τον τρόπο επωφελείσαι εύκολα και γρήγορα από τις αμέτρητες προσφορές, τις επιστροφές χρημάτων (cashback) και τα εκπτωτικά κουπόνια.

Στο Apopou μοναδικός μας σκοπός είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτή, παρέχοντάς του μια πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, επιτρέποντάς του απ’ όπου και αν βρίσκεται και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να ολοκληρώσει τις αγορές του. 

Για να το πετύχουμε αυτό έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες σε κλάδους όπως: ένδυση-υπόδηση, ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικά εισιτήρια, είδη για το σπίτι και τον κήπο, online φαρμακεία, υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, είδη τεχνολογίας, υπηρεσίες Auto-Moto κ.α.

Top 10 καταστήματα του Black Friday:

    1. Media Markt κουπόνια

    2. Sephora κουπόνια

    3. Nike κουπόνια

    4. Cosmos Sport κουπόνια

    5. Myikona κουπόνια

    6. Notino κουπόνια 

    7. Αβ Βασιλόπουλος κουπόνια

    8. Banggood κουπόνια

    9. Pizza fun

    10. epapoutsia

Το Apopou έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις ολοένα και περισσότερων καταναλωτών έχοντας ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών και των επιθυμιών των καταναλωτών. 

Αν λοιπόν ακόμα δεν έχεις εξερευνήσει τον μοναδικό κόσμο και τα μοναδικά προνόμια που σου προσφέρει το Apopou μπορείς τώρα να εγγραφείς δωρεάν και να επωφεληθείς όλων αυτών που σου προσφέρει το Apopou.

Οι κύπριοι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το apopoυ.gr η για καλύτερη εξυπηρέτηση και αποκλειστικές προσφορές για Κύπρο το apopou.com.cy

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα