Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Τετάρτης

Κοινοποίηση

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Τετάρτης

Συνεχίζεται και μεσοβδόμαδα η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Από τις επιλογές του ποδοσφαιρικού κουπονιού της Τετάρτης θα εστιάσουμε τη προσοχή μας στις πρωτοπόρους της Ισπανίας και Ιταλίας. Μίλαν – Λάτσιο είναι η επιλογή μας από τα προγνωστικά ποδοσφαίρου Ιταλίας και Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα από ισπανικά προγνωστικά ποδοσφαίρου. 

ΜΙΛΑΝ –ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με νέο ρεκόρ για την Serie A ξεκίνησε η αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασσουόλο με τους Μιλανέζουν να ενισχύουν τη θέση τους ως 3ο φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο στη στοιχημαν. Ο Λεάο πέτυχε το 1-0 μόλις στο έκτο δευτερόλεπτο και έγινε ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην κατηγορία. Στη συνέχεια η Μίλαν ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία και στο 26ο λεπτό ο Αλέξις Σαλεμάκερς πέτυχε το 0-2 και ουσιαστικά “καθάρισε” το ματς για τους πρωτοπόρους. Το μόνο που πέτυχε η γηπεδουχος είναι να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 89’. 

Με τη νίκη αυτή οι Μιλανέζοι ανέβασαν το αήττητο σερί τους στους 25 αγώνες και μπόρεσαν να παραμείνουν για ακόμη μια εβδομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενισχύοντας τη. Έστω και με το μίνιμουμ της διαφοράς. Και θέλουν να παραμείνουν εκεί και μετά από τον σημερινό δύσκολο αγώνα με τη Λάτσιο. Στον οποίο θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες αμυντικούς Κιάερ και Γκάμπια και τον μέσο Μπενασέρ. Για έναν ακόμη αγώνα θα λείψει ο Ιμπραΐμοβιτς ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Τονάλι. .

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ στους τελευταίους επτά εντός έδρας αγώνες της. 

ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρδισε εύκολα τη Νάπολι με 2-0 στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν και προηγήθηκαν νωρίς. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έκανε το 1-0 και παράλληλα συμπλήρωνε εννέα συνεχή ματς σε όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων που σκοράρει. Στο 56ο λεπτό ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε το 2-0 και έσβησε κάθε ελπίδα των Ναπολιτάνων για κάτι θετικό. Όχι ότι με τον τρόπο που αγωνίστηκαν είχαν ελπίδες για κάτι αξιόλογο. 

Η νίκη έφερε την Λάτσιοσ ε απόσταση δύο βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Και η εμφάνιση έκανε τον προπονητή της Ιντζάγκι να δηλώσει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Χωρίς τον αμυντικό Βάβρο και τους μέσους Λούλιτς, Λούκας Λέιβα και Παρόλο η αποστολή σήμερα. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στα οποία είμαι και αήττητη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Επιθετικό το στυλ και των δύο αντιπάλων που και αμυντικά δεν είναι ακριβώς αξιόπιστες. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι αναμένουμε αρκετά γκολ. 

Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.75. 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταξίδεψε στη Χώρα των Βάσκων για να αντιμετωπίσει την Ειμπάρ και μπήκε στο παιχνίδι με την κεκτημένη ταχύτητα των τελευταίων αναμετρήσεων της. Αποτέλεσμα είναι να προηγηθεί με 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του ματς (Μπενζεμά στο 6’ και Μόντριτς στο 13΄τα γκολ). Οι Βάσκοι της Ειμπάρ αντέδρασαν και στο 28ο λεπτό μείωσαν και στη συνέχεια προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές και οι γηπεδούχοι πριν δεχτούν το 1-3 στις καθυστερήσεις διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. 

Με τη νίκη αυτή η Ρεάλ ισοβάθμισε στην κορυφή με τη συμπολίτισσα της Ατλέτικο έχοντας 29 βαθμούς, αλλά οι “ροχιμπλάνκος” έχουν δύο αγώνες λιγότερους. Πάντως το μομέντουμ αυτή τη στιγμή είμαι με την “λευκή” πλευρά της Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον μέσο Ισκο αλλά επιστρέφουν και αναμένεται να βοηθήσουν ο Αζάρ και ο επιθετικός Βινίσιους Τζούνιορ. 

Highlights: Γκολ και φάσεις από την τελευταία νίκη των Μαδριλένων απέναντι στην Εϊμπάρ https://www.youtube.com/watch?v=QJTpHBsNYR0 

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερις συνεχείς νίκες ανεξαρτήτως έδρας. 

ΓΡΑΝΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλοξένησε την Μπέτις και την κέρδισε άνετα με 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν διαμορφώσει το σκορ ήδη στο 20ο λεπτό και το μόνο που έπρεπε να κάνουν από εκεί και πέρα ήταν να διαχειριστούν σωστά το υπόλοιπο του ματς. Φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία τους και να μην πάρουν περιττά ρίσκα. Και κάπως έτσι το παιχνίδι πήγε προς τη λήξη του δίνοντας στην Γρανάδα άλλους τρεις βαθμούς. 

Ένα πολύτιμο τρίποντο καθώς τη διατήρησε μέσα στις ομάδες που παίρνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Δύσκολο το ταξίδι σήμερα στην Μαδρίτη. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς ταξιδεύει με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα θα λείψουν ο τιμωρημένος μέσος Γκοναλόν, και οι τραυματίες μέσοι Μοντόρο και Φέδε Βίκο όπως και ο επιθετικός Ματσίς. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εξόδους της στο πρωτάθλημα. .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε φόρμα η Ρεάλ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για να πάρει τη νίκη σήμερα. Λογικά χαμηλός ο άσος, οπότε θα στραφούμε στα γκολ και στην έφεση της φιλοξενούμενης να σκοράρει μακριά από το σπίτι της. 

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.90

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα