Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Παρασκευής

Κοινοποίηση

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Παρασκευής

Με έδρες που δύσκολα θα σπάσουν και ομάδες που έχουν ανάγκη για βαθμούς και αποδείξεις αποτελούνται οι επιλογές μας σήμερα. Στην LaLiga οι Βάσκοι της Αθλέτικ θέλουν το τρίποντο της ηρεμίας απέναντι στην Ουέσκα, ενώ για την Bundesliga η Ονιόν Βερολίνου μετά την Μπάγερν και την Στουτγκάρδη θέλουν να “πληγώσουν” και την Ντόρντμουντ. 

 

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΟΥΕΣΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα στις λεπτομέρειες από την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Αν και έμεινε από πολύ νωρίς, μόλις στο 13ο λεπτό, με δέκα παίκτες κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους και να κρατά τους επιθετικούς της Ρεάλ μακριά από τα καρέ της. Μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνάς της όμως την άφησε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στην επανάληψη μπήκε δυνατά και στο 52ο λεπτό ισοφάρισε και επέστρεψε και πάλι τον αγώνα στο ίδιο μοτίβο. Αλλά έμεινε από δυνάμεις και με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο γνώρισε τελικά την ήττα. 

Οι τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη δημιουργούν πίεση στην ομάδα και ειδικοτερα στον τεχνικό της Γκαΐθκα Γκαριτάνο. Στην δυνατή έδρα της θα επιχειρήσει να πάρει ένα τρίποντο που θα της δώσει αναπνοές, ειδικότερα εν όψει του δύσκολου προγράμματος μέσα στις γιορτές. Δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο βασικός της μέσος Ραούλ Γκαρθία. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει ισοπαλία εντός έδρας. Σε πέντε αγώνες έχει κερδίσει τους 3 και έχει και δύο ήττες.   

 

ΟΥΕΣΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπρεπε να φτάσει στην 13η αγωνιστική για να γευτεί την χαρά της νίκης η Ουέσκα. Επιβλήθηκε εντός έδρας επί της Αλαβές με 1-0, σε ένα ματς που είχαν δώσει πριν από την έναρξή του ως τελικό. Μπήκε από την αρχή δυνατά και έδειξε ότι θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είχε την πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά και έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Την λύτρωση την βρήκε τελικά στο 66ο λεπτό όταν και πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. 

Νίκη επιτέλους για την Ουέσκα, αλλά πέραν του ψυχολογικού τομέα δεν έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Εξακολουθεί να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά πλέον ισόβαθμοι με Λεβάντε και Οσασούνα, έχοντας όμως έναν αγώνα παραπάνω. Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από την Μπιλμπάο σήμρα. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει 6/7 G/G στα εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα φέτος.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θετικό πρόσημο είχε η παρουσία της Αθλέτικ στην Μαδρίτη παρά την ήττα. Επίσης στο “Σαν Μαμές” δυναμώνει αισθητά και αντιπάλους όπως η Ουέσκα τους “έχει”. Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της θα παίξει για την ισοπαλία που είναι και το αποτέλεσμα που φέρνει πιο συχνά εκτός έδρας. 

Επιλογή μας το άσος σε απόδοση 2.05.

 

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη αν και τις δύο τελευταίες ισοπαλίες δεν τις λες ακριβώς άσχημο αποτέλεσμα. Μετά το 1-1 με την Μπάγερν Μονάχου ήρθε το εκτός έδρας 2-2 με την Στουτγάρδη μεσοβδόμαδα. Μπήκε με τη γνώριμη “σφιχτή” τακτική και ταυτόχρονα έβγαινε επικινδυνα στην κόντρα. Αποτέλεσμα να προηγηθεί με 0-1 στο 4ο λεπτό και να δημιουργεί συνεχώς απειλές. Πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 76ο λεπτό και μάλλον θεώρησε ότι πήρε το τρίποντο. Χαλάρωσε υπερβολικά με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και να μείνει με τον ένα βαθμό. 

Η βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων αγωνιστικών ίσως να μην είναι η επιθυμητή, αλλά θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι η ομάδα έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Και δείχνει ότι το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζει για επιστροφές ακόμη και στον σημερινό αγώνα. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει 4/6 G/G στα εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα φέτος.

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς να καταφέρει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατάφερε να περάσει από την Βρέμη επικρατώντας με 1-2. Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό και συνέχισε προσπαθώντας να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα της έδινε μια παραπάνω σιγουριά. Αλλά κόντρα στη ροή δέχτηκε την ισοφάριση στο 28’. Και ξεκίνησε και πάλι από το μηδέν μέχρι να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 78’. 

Για έναν ακόμη αγώνα η Ντόρτμουντ έδειξε την “εξάρτηση” που έχει στο εκτελεστικό κομμάτι από τον Χάαλαντ. Όσο λείπει ο Νορβηγός κανείς από το ρόστερ δεν δείχνει ότι είναι σε θέση για να αναπληρώσει το κενό του. Ο νέος προπονητής της Εντίν Τέρζιτς είδε πολλά πράγματα που θα πρέπει να διορθώσει. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει έξι σερί G/G για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Ντόρτμουντ, αλλά είναι σε αγωνιστική κρίση και μεταβατική περίοδο. Και η απόδοση χαμηλή. Προτιμότερο το παιχνίδι στα γκολ. 

Επιλογή μας το over 3 (A.H.) σε απόδοση 2.200

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα