Σουφλί: Έπνιξαν και κρέμασαν τον σκύλο στελέχους του δήμου τη μέρα της πρόσληψής του

Σουφλί: Έπνιξαν και κρέμασαν τον σκύλο στελέχους του δήμου τη μέρα της πρόσληψής του

Άγνωστοι έπνιξαν τον σκύλο στελέχους του δήμου Σουφλίου, την ημέρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, και στη συνέχεια τον κρέμασαν στο κτήμα του πατέρα του, πρώην δημάρχου της πόλης.


«Ήσουν η καλύτερή μου φίλη»


Όπως μεταδίδει το evros-news.gr, το νεκρό ζώο βρήκε ο ιδιοκτήτης του Χρήστος Χριστοδούλου χθες το πρωί στο κτήμα του πατέρα του Πασχάλη Χριστοδούλου, πρώην δημάρχου Σουφλίου.

«Από το Σεπτέμβριο του 2014 που σε πήρα για πρώτη φορά, ήσουν η καλύτερή μου φίλη και φύλακας» έγραψε ο Χρήστος Χριστοδούλου στoν προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

«Σήμερα το πρωί ίσως είναι μια από τις χειρότερες μέρες μου. Δεν ζεις πια, δεν θα μπορέσεις να ξανατρέξεις κοντά μου και να χώσεις τη μουσούδα σου στην αγκαλιά μου και δυστυχώς δεν φταις εσύ γι’ αυτό. Κάποιο νοσηρό και κακόψυχο μυαλό σε έπνιξε και σε κρέμασε με σχοινί, στο κτηματάκι μας… Εκεί που ήσουν για 6 χρόνια ο φύλακας άγγελός μου…Ελπίζω μόνο να “έφυγες” γρήγορα και να μη πόνεσες.

»Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, αλλά τι σημασία έχει… η Ρέα μου δεν είναι πια εδώ!!» πρόσθεσε στην ανάρτησή του.

Το τραγικό περιστατικό ερευνά η αστυνομία, και προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι αυτό συνέβη την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα από τον δήμο Σουφλίου η πρόσληψη του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Πηγή: evros-news.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال