Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Η Ξάνθη στις πρώτες πόλεις που φτάνει το 5G

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη στις πρώτες πόλεις που φτάνει το 5G

Στις πόλεις που θα έχουν πρώτες το 5G δίκτυο συμπεριλαμβάνεται η Ξάνθη. 

Τα νέα προγράμματα 5G της Cosmote θα γίνουν εμπορικά διαθέσιμα στις αρχές του 2021 και οι πρώτες πόλεις που θα είναι διαθέσιμο είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Ξάνθη. 

Πρόκειται για τις εξής: Λάρισα, Βόλος, Γιάννενα, Καβάλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Δράμα, Νάουσα, Ξάνθη, Σέρρες, Γιαννιτσά, Ηγουμενίτσα, Μυτιλήνη.

Το δίκτυο COSMOTE 5G

Πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE 5G έχουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή). Μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν 5G smartphone που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο COSMOTE.

Η τεχνολογία 5G

Η τεχνολογία 5G δεν αποτελεί απλά την επόμενη γενιά ασύρματης επικοινωνίας, αλλά εγκαινιάζει μια εποχή υψηλών ταχυτήτων και απεριόριστων δυνατοτήτων. Πρόκειται για μία από τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες τεχνολογίες έως σήμερα και μελλοντικά θα αλλάξει θεαματικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε, αφού σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις καθημερινά αυξανόμενες τεχνολογικά απαιτήσεις, με χαρακτηριστικά που καμία άλλη τεχνολογία δεν είχε έως σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα