Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Στο κόκκινο οι εταιρίες κούριερ στην Ξάνθη με Black Friday και Lockdown

Κοινοποίηση

Στο κόκκινο οι εταιρίες κούριερ στην Ξάνθη με Black Friday και Lockdown

Ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο κύκλος εργασιών με τον οποίο έχουν επιβαρυνθεί οι εταιρίες κούριερ στην Ξάνθη λόγω Black Friday αλλά και Lockdown. 

Οι κάτοικοι της περιοχής, με τα καταστήματα λιανικού εμπορίου να παραμένουν κλειστά, επιδίδονται σε ηλεκτρονικές αγορές μέσω e-shop, με αποτέλεσμα οι εταιρίες που επιφορτίζονται τον ρόλο της μεταφοράς των προϊόντων να βρίσκονται αντιμέτωπες με πρωτόγνωρες εικόνες. 

Επαγγελματίες από τον κλάδο των courier τονίζουν στο XanthiNea.gr πως καταγράφεται μια καθυστέρηση 5-7 ημερών στην παράδοση των παραγγελιών προς τους καταναλωτές, καθυστέρηση ωστόσο η οποία πηγάζει από τον αυξημένο όγκο online παραγγελιών που δέχονται τα ηλεκτρονικά καταστήματα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η παράδοση αρκετών προϊόντων. 

Στην Ξάνθη, η Black Friday φαίνεται πως συνοδεύτηκε από εκατοντάδες ηλεκτρονικές παραγγελίες οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στην ήδη αυξημένη στροφή των καταναλωτών στις διαδικτυακές αγορές. 

Μάλιστα σε αρκετές εταιρίες ταχυμεταφορών καταγράφονται εικόνες με καταναλωτές που σχηματίζον ουρές, ειδικά τις ώρες αιχμής, για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους. 

Στο κόκκινο οι εταιρίες κούριερ στην Ξάνθη με Black Friday και Lockdown

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα