Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με το 2.15 της Κάντιθ και το 2.05 στη Σούπερ Λιγκ

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Με το 2.15 της Κάντιθ και το 2.05 στη Σούπερ Λιγκ

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (14/12) περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα. Στη Σούπερ Λιγκ Ελλάδος, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ενδιαφέρον ζευγάρι. Στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Θέλτα φιλοξενεί τη Κάντιθ.

Δείτε εδώ τα καζίνο στο Ίντερνετ με κουλοχέρηδες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο τον Βόλο, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται απογοητευτικό. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 24ο λεπτό, αστόχησε σε ακόμα ένα στο δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκε το σοκ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι σερί αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες συνολικό απολογισμό. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Υπό πίεση ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς, σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Ατρόμητος έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Άρη, σε παιχνίδι που απώλεσε τεράστια ευκαιρία. Με αριθμητικό πλεονέκτημα και προβάδισμα δύο τερμάτων στο 51ο λεπτό, όλα έδειχναν πως θα πάρει το τρίποντο. Στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και ισοφαρίστηκε, τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές. Σε γενικές γραμμές πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσει το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται στην 8η θέση με 14 βαθμούς. Ο τεχνικός Κάναντι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στρούγγη (στόπερ) και Γιακουμάκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος δεν πείθουν αγωνιστικά για να «σηκώσουν» υπέρ τους ποντάρισμα, καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο. Προτιμότερη λύση τα 2-3 γκολ με απόδοση 2.05 στο Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

ΘΕΛΤΑ – ΚΑΝΤΙΘ (22:00)

Η Θέλτα νίκησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Μπιλμπάο, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί επιτυχία στην ισπανική Λα Λίγκα. Σκόραρε δύο φορές στο διάστημα 61′-78′, αμυντικά παρουσίασε καλή εικόνα και πήρε δίκαιο το αποτέλεσμα. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, ακόμα έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή. Μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στη 17η θέση με 13 βαθμούς, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη με ένα παιχνίδι περισσότερο. Σκοράρει για έξι διαδοχικές αγωνιστικές, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 17/10 με την εντός έδρας ήττα (2-0) από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μουρίγιο (βασικός στόπερ), παραμένει εκτός πλάνων ο τραυματίας Εμρέ Μορ (εξτρέμ).

Η Κάντιθ προέρχεται από σπουδαίο τρίποντο, με το εντός έδρας 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, ενδιάμεσα ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ (57′) και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από 12 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και καταλαμβάνει την έκτη θέση. Μακριά από το γήπεδό της κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη και αποτελεσματική. Σε έξι αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα και απολογισμό: τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα τα πέντε παιχνίδια εμφάνισαν Under 2.5 Goal. Διαθέσιμος ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Σάλβι, που αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η πορεία της Κάντιθ και η νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα δεν δικαιολογούν τον ξεκάθαρο φαβοριτισμό της Θέλτα. Ο άσος ολοένα και γνωρίζει πτωτική πορεία, υπάρχει νόημα να ρισκάρουμε στην κόντρα. Ποντάρισμα στο Χ2 με απόδοση 2.15 στο Stoiximan. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα