Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Το θέλει περισσότερο η Μπρέντφορντ

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Το θέλει περισσότερο η Μπρέντφορντ

Μπορεί σήμερα η ημέρα να είναι γεμάτη από Ισπανικό πρωτάθλημα με πολύ κρίσιμα και ενδιαφέρονται παιχνίδια, όμως εμείς θα κινηθούμε λίγο διαφορετικά και θα επιμείνουμε… Αγγλικά, αυτή τη φορά για το Λιγκ Καπ, το οποίο έχει φτάσει αισίως στα προημιτελικά του.

Στο Λονδίνο, μια εκ των ομάδων που πέρσι παραλίγο να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ, υποδέχεται την μέτρια φέτος Νιουκάστλ, σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, με το νικητή να κερδίζει ένα εισιτήριο για την τετράδα.

Πρόταση στο κουπόνι οπαπ: Από τη μια έχουμε τη «διψασμένη» Μπρέντφορντ που είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα απέναντι σε μια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ και από την άλλη έχουμε τη Νιουκάστλ που ναι μεν δε θα έλεγε όχι σε κάποια διάκριση, όμως έχει θέσει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε με την γηπεδούχο, που είναι και σε καλή κατάσταση, στον άσο του 2.30 από τη stoiximan

Μπρέντφορντ: Ήταν εξαιρετική πριν 3 ημέρες κόντρα στη Ρέντινγκ και συνεχίζει να πλησιάζει την πρώτη 3άδα της Τσάμπιονσιπ η Μπρέντφορντ, θέλοντας να πετύχει αυτό που άφησε στη μέση πέρσι, την άνοδο. Οι «σφήκες» μπορεί να έχουν αλλάξει αρκετά το φετινό τους ρόστερ, όμως πορεύονται με την ίδια όρεξη και ικανότητα στο πρωτάθλημα, ψάχνοντας την υπέρβαση. Το ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ τους βρίσκει μια ανάσα από την 4άδα της διοργάνωσης και θέλουν να το «χτυπήσουν», οπότε οι αλλαγές θα είναι ελάχιστες στο αρχικό σχήμα από τον Φρανκ Τόμας.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Αήττητη για 4 σερί εντός στο Λιγκ Καπ. 3 Under 2,5 στα 4 τελευταία εντός του Λιγκ Καπ. 2/2 ήττες κόντρα στη Νιουκάστλ

Αγωνιστικά Νέα: Βρέθηκε στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα μετά από καιρό ο σημαντικός αμυντικός χαφ Νόργκααρντ (4/0) και αναμένεται να πάρει τώρα χρόνο. Επανέρχεται από τιμωρία και ο στόπερ Πίνοκ (17/0). Ελειψε λόγω κάποιων ενοχλήσεων στα τελευταία δύο παιχνίδια και δεν προλαβαίνει ο στόπερ Γιάνσον (12/0). Επηρεάζει λιγότερο η απουσία του εφεδρικού μέσου Μπαπτίστ (1/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Ρέντινγκ. Στο 3-0 το σκορ μέχρι το 29’, μείωσε η Μπρένφορντ στο 64’, όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Ραγιά – Ντάλσγκαρντ, Πίνοκ, Σόρενσεν, Χένρι – Ντασίλβα, Γιένσεν, Τζανέλτ – Κάνος, Τόνι, Εμπουεμό

Νιουκάστλ: Παρότι δεν ήταν καλύτερη, η Νιουκάστλ παραλίγο να καταφέρει να φέρει… τούμπα το ματς κόντρα στη Φούλαμ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο αντίπαλός της έμεινε με 10 παίκτες όταν κέρδισε το πέναλτι. Οι «ανθρακωρύχοι» φέτος δε δείχνουν κάτι αξιοπρόσεκτο στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας μείνει στις φήμες του καλοκαιριού, που ανέφεραν μια τεράστια πώληση σε Αραβικό τραστ. Έκτοτε, έχουν γίνει κάποιες καλές εμφανίσεις, όμως σίγουρα η ομάδα δεν νιώθει ασφάλεια βαθμολογικά. Το ματς για το Λιγκ Καπ θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες, τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Αήττητη για 4 σερί στο Λιγκ Καπ. G/G & Over 2,5 και τα 2 κόντρα στην Μπρέντφορντ. Στο Under 2,5 τα 3/4 τελευταία στο Λιγκ Καπ

Αγωνιστικά Νέα: Αναμένεται ροτέισον από τον Μπρους, το Σάββατο φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτοιμοι λόγω κορωνοϊού οι χρήσιμοι Μανκίγιο (μπακ), Σερ (στόπερ), ο ενδεκαδάτος στόπερ Λασκέλς και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Σεντ-Μαξιμέν, με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του. Χάνει ένα ακόμα ο γκολκίπερ Ντουμπράβκα, λογικά θα προφυλαχθεί ο βασικός στόπερ Φερνάντες, που κουβαλά αρκετή κόπωση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φούλαμ. Με αυτογκόλ του Ρίτσι το 0-1 στο 42’, η Φούλαμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 62’, στο 64’ ο Γουίλσον ευστόχησε σε πέναλτι για το τελικό 1-1.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Ντάρλοου – Γιέντλιν, Φερνάντες, Κλαρκ, Λιούις – Ρίτσι, Σ. Λόνγκσταφ, Σέλβεϊ, Αλμιρόν – Γουίλσον, Ζοέλιντον

Για προγνωστικά στοιχήματος , στοιχηματικές , καζίνο, livescore και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Συντάκτης: Sentra Book.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα