Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Βιγιαρεάλ με 2.05 και Over με κάλυψη

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Βιγιαρεάλ με 2.05 και Over με κάλυψη

Το πρόγραμμα της Τρίτης (22/12) περιέχει φουλ δράση με τη 15η αγωνιστική στη Λα Λίγκα Ισπανίας. Η ασταθής Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Βαγιαδολίδ και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Μπιλμπάο σε ενδιαφέρον ζευγάρι.

Δείτε εδώ τα προγνωστικά NBA σήμερα!

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (23:00)

Η Βαγιαδολίδ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη, ισοφαρίζοντας στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό για το σύνολο του Σέρχιο, παρέμεινε αήττητο για δεύτερη σερί αγωνιστική στην ισπανική Λα Λίγκα. Μόλις μία ήττα στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Βρίσκεται οριακά σε θέση υποβιβασμού, έχει 14 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν και στα 14 φετινά παιχνίδια στην κατηγορία, διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα με 21 τέρματα παθητικό. Σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Χοακίν (βασικός αμυντικός).

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Βαλένθια, δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών. Προβληματική εμφάνιση στα μετόπισθεν, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο 52ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 69′ και απέτυχε να βρει το καθοριστικό γκολ. Βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα παιχνίδι περισσότερο, με τον τεχνικό Ρόναλντ Κούμαν να δηλώνει, πως ακόμα δεν έχει χαθεί μάχη. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις στη Λα Λίγκα Ισπανίας. Εκτός αποστολής οι Πικέ (στόπερ), Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ/χαφ), Ντεμπελέ και Φάτι (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ολοένα και στενεύουν τα περιθώρια στην Μπαρτσελόνα, με τον Κούμαν να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Σε καλή κατάσταση και με ψυχολογία η Βαγιαδολίδ, αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Επιλογή το ασιατικό Over 3 Goal με απόδοση 1.86 στο Stoiximan.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (23:00)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε με σκορ 3-1 στην Παμπλόνα την Οσασούνα, σε αναμέτρηση που έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 19ο λεπτό. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε τη μείωση με πέναλτι στο 70′ και «κλείδωσε» οριστικά στο 86′. Επιστροφή στα τρίποντα μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, διεύρυνε το αήττητο σερί σε 11 αγωνιστικές με απολογισμό: πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε από τις έξι τελευταίες υποχρεώσεις, οι πέντε εμφάνισαν Goal/Goal. Δεν υπολογίζονται οι Ιβόρα, Κοκλέν (χαφ) και Αλκάθερ (επιθετικός). Εξέτισε από τιμωρία και επιστρέφει ο Πεδράθα (μπακ).

Η Μπιλμπάο επικράτησε εντός έδρας 2-0 κόντρα στην Ουέσκα, με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Προηγήθηκε με πέναλτι (86′) και το «καθάρισε» στις καθυστερήσεις, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τέσσερις (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες) αγωνιστικές. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για το σύνολο του Γκαΐθκα Γκαριτάνο, με τον 45χρονο τεχνικό να βρίσκεται σε διαρκή πίεση και να παίζει τη θέση του στα επόμενα παιχνίδια. Στα θετικά του παιχνιδιού το μηδέν παθητικό, που ήταν μόλις το τρίτο στο φετινό πρωτάθλημα και σε 14 υποχρεώσεις. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Βιγιαλίμπρε (βασικός επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικότατο μομέντουμ η Βιγιαρεάλ, τη στιγμή που η Μπιλμπάο θα επιδιώξει να «χτίσει» θετικό σερί και να σταθεροποιήσει τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Πιο πειστική η εικόνα των γηπεδούχων, υπάρχει νόημα να ποντάρουμε στον άσο με απόδοση 2.05 στη Betshop.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα