Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Λονδρέζικα Goal/Goal με 1.75 και 1.77

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Λονδρέζικα Goal/Goal με 1.75 και 1.77

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (16/12) περιλαμβάνει φουλ αγωνιστική δράση με τη 13η αγωνιστική στην αγγλική Premier League. Η ανεβασμένη Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Την ίδια ώρα (22:00), η Φούλαμ φιλοξενεί την Μπράιτον σε αναμέτρηση εξάποντο στη μάχη της παραμονής!

Διαβάστε την κριτική της Novibet.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (22:00)

Η Γουέστ Χαμ επέστρεψε άμεσα στις νίκες, με το εκτός έδρας 2-1 απέναντι στη Λιντς. Πίσω στο σκορ με πέναλτι από το 6ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε στο 25′. Καλύτερη από τους γηπεδούχους όσο περνούσε ο χρόνος, βρήκε τη λύση στο 80′ και πήρε δίκαια το τρίποντο. Μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην 7η θέση με 20 βαθμούς και πραγματοποιεί σούπερ σεζόν. Σκοράρει για 11 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μοναδική φορά που απέτυχε στην πρεμιέρα. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Μαζουακού (μπακ) και Αντόνιο (βασικός επιθετικός).

Η Κρίσταλ Πάλας απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Τότεναμ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Βρέθηκε να χάνει στο 23ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και είχε δοκάρι πριν βγει το ημίχρονο. Πίεσε περισσότερο, είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει και ισοφάρισε στο 81ο λεπτό με τον Σλουπ. Μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 11 σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Κέλι (αμυντικός) και Γουίκαμ (επιθετικός). Αμφίβολη η συμμετοχή του Σακό (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε καλή κατάσταση, ειδικά η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και προέρχονται από αρκετές νίκες. Η Κρίσταλ Πάλας μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις, απέδειξε με την Τότεναμ πως παλεύει και δύσκολα το βάζει κάτω. Αναμένεται ανοιχτό ματς στο Λονδίνο με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.75 στο Stoiximan.

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ (22:00)

Η Φούλαμ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Λίβερπουλ, πήρε βαθμό που δεν υπολόγιζε στην αρχή της σεζόν. Προηγήθηκε στο 25ο λεπτό και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανώς ανώτερη από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Φωνάζει για το μη καταλογισμό σε υπέρ της πέναλτι, δέχθηκε την ισοφάριση στο 79′ από τα έντεκα βήματα. Παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού, μετά από 12 αγωνιστικές έχει οκτώ βαθμούς και θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, με 22 τέρματα παθητικό. Συνεχίζουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Τετέ (μπακ) και Κονγκολό (στόπερ).

Η Μπράιτον ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και σκορ 3-0 στην έδρα της Λέστερ. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο όταν και απείλησε σε δύο περιπτώσεις, έκανε εμφάνιση κάτω του μετρίου και δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές. Με κάκιστη παράδοση στο Λονδίνο, μετράει τρεις νίκες σε 18 επισκέψεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέσιμος ο καλός μέσος Λαλάνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κομβική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο και την παραμονή στην κατηγορία. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο σε ζευγάρι, που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν πιθανά. Αμφότερες με τρομακτικά κενά στην άμυνα, με το Goal/Goal στο 1.77 του Stoiximan να κρίνεται ικανοποιητικό.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα