Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.37 μέχρι 3.05.

Το φαβορί

Η Λιλ αντέχει να βρίσκεται στην κορυφή του Γαλλικού πρωταθλήματος. Κέρδισε το δύσκολο εκτός με τη Ρεν και τώρα θα έχει υγιείς του δύο βασικούς χαφ της (Τσέκα, Σάντσεζ). Βρίσκει μια Ντιζόν που τα έδωσε όλα μεσοβδόμαδα στη Λοριάν, έχασε στο φινάλε και είναι αναγκασμένη να ταξιδέψει ξανά.

Λιλ-Ντιζόν 1 (1.37 ) 

Ο διπλασιασμός

Αμφότερες βρίσκονται στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού αλλά τα πρόσφατα δείγματα της Σιντ Τρούιτεντ είναι σαφώς καλύτερα από αυτά της Σερκλ Μπριζ. Κερδίζει και… παίρνει μεγάλο προβάδισμα η γηπεδούχος που μεταξύ των άλλων είχε και μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από την αντίπαλό της.

Σιντ Τρούιντεν-Σερκλ Μπριζ 1 (2.15) 

Το fair over

Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Αλκογιάνο η Ρεάλ έδειξε διάθεση να δώσει απαντήσεις, με το 1-4 στην Αλαβές. Εντός έδρας είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει με επιθετική διάθεση, απέναντι σε μια Λεβάντε που δέχεται αλλά και βάζει τουλάχιστον 2 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε Over (1.40 ) 

Το value over

Εχουμε αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν για τα Ολλανδικά over και πως χωρίς ιδιαίτερο λόγο υπάρχουν μερικά που ξεφεύγουν σε αποδόσεις από τους bookmakers. Ενα ακόμα είναι αυτό ανάμεσα σε Χεράκλες και Γκρόνιγκεν. Από 5/7 πιο πρόσφατα η φιλοξενούμενη (τα 4/5 ήταν και over3.5), όπως και η Χέρακλες (5/7) στα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Χεράκλες – Γκρόνιγκεν Over (2.00) 

Tο αουτσάιντερ

Στην Κάλιαρι τρέχει άσχημο σερί αλλά πάρθηκε η απόφαση να στηριχτεί ο προπονητής Ντι Φραντσέσκο με νέο συμβόλαιο. Παραμονές του αγώνα που ο Ντι Φραντσέσκο θα βρει απέναντί του τη Σασουόλο, την ομάδα στην οποία βρέθηκε για πέντε χρόνια και ουσιαστικά την καθιέρωσε στη μεγάλη κατηγορία. Ο άσος είναι αουτσάιντερ και μπορεί να ρισκάρει κάποιος πάνω σε ένα Ιταλικό σενάριο.

Κάλιαρι-Σασουόλο 1 (3.05) 

Το Λάτιν

Η Τζούνιορ είναι αποφασισμένη να πάρει ρεβάνς από την Αμέρικα για τον οδυνηρό αποκλεισμό από τα ημιτελικά των πλει οφ του 2020 στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Ειναι πιο έτοιμη από την ομάδα του Κάλι, η οποία έχει κομβικές απουσίες και ο άσος γίνεται επιλογή.

Τζούνιορ – Αμέρικα Κάλι (1.90) 

Το ειδικό στοίχημα

Η Χόφενχαϊμ γνωρίζει καλά την Μπάγερν και αυτό οφείλεται στον προπονητή της, τον ανιψιό του Χένες. Το είδαμε στον πρώτο γύρο, θεωρώ πως θα το δούμε και τώρα. Το αν νικήσει δεν το γνωρίζω, όμως τα δύο γκολ μπορεί να τα φτάσει, αφού δείχνει να επιστρέφει η αγωνιστική φόρμα για τη Χόφενχαϊμ, με τον Κράμαριτς να ετοιμάζεται να πυροβολήσει εκ νέου. Στο 3,00 να σκοράρει πάνω από 1,5 γκολ η Χόφενχαϊμ στο Αλιάνς Αρίνα.

Μπάγερν Μονάχου-Χοφενχάιμ over 1,5 Χοφενχάιμ (2.95)

Μπάσκετ

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο Περιστέρι με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Η ομάδα του Αργυρή Πεδουλάκη δεν έχει πείσει καθόλου με την απόδοση της το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη ο Ιωνικός διαθέτει εξαιρετική ομάδα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μπορεί να κάνει την ζημιά. Το διπλό με χάντικαπ είναι επιλογή.

Περιστέρι-Ιωνικός 2 +8,5 (1.81) 

Οι επιλογές μας

    • Μπάγερν Μονάχου-Χοφενχάιμ over 1,5 Χοφενχάιμ (2.95) /Σάββατο

    • Περιστέρι-Ιωνικός 2 +8,5(1.81) / Σάββατο

    • Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε Over (1.40)/Σάββατο

    • Χέρακλες-Γκρόνιγκεν Over (2.00) / Σάββατο

    • Λιλ-Ντιζόν 1 (1.37)/ Κυριακή

    • Κάλιαρι-Σασουόλο 1 (3.05)/ Κυριακή

    • Σιντ Τρούιντεν-Σερκλ Μπριζ 1 (2.15) / Κυριακή

    • Τζούνιορ-Αμέρικα Κάλι 1 (1.90) /Kυριακή

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για το στοίχημα
από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα