Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 23 & 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 23 & 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείου που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.50 μέχρι 3.65.

Το φαβορί

Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και συνολικά τέσσερα παιχνίδια που δεν έχει παραβιαστεί η εστία του. Χωρίς ματς μεσοβδόμαδα, την ώρα που ο ΟΦΗ έπαιζε στον Βόλο για το Κύπελλο. Ενας ΟΦΗ που έχει σταθερά απουσίες που έχουν πιέσει το ρόστερ του. Ηρθε και η τροφική δηλητηρίαση χθες και ο άσος δικαιολογημένα ακολουθεί καθοδική πορεία, με… ταχύτητα.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1 (1.50) 

Ο διπλασιασμός

Η Λίβινγκστον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με 10 σερί παιχνίδια αήττητη (8-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στα δύο τελευταία κράτησε στην ισοπαλία την Σέλτικ. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στους «Κέλτες», δείγμα ότι ενδιαφέρεται για το Λιγκ Καπ. Τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη η Σεντ Μίρεν (0-2-2), καλή συγκυρία για την «Λιβι» ώστε να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Λιβινγκστον-Σεντ Μίρεν 1 (1.95) 

Το fair over

Πέντε σερί over μετρά η Φράιμπουργκ, που έχει τον τρόπο της στην επίθεση, αλλά παράλληλα και τρομερά αμυντικά προβλήματα. Στη Στουτγκάρδη επιστρέφουν μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής οι δύο πρώτοι σκόρερ, που έχουν συμμετοχή στο 62,5% των γκολ της. Σε μια ομάδα που ούτως ή άλλως έχει επιθετικογενές πνευμα.

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη Over (1.55) 

Το value over

Η Κρου εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, ομάδα που σκοράρει και δέχεται τέρματα έχοντας μία από τις καλύτερες επιθέσεις αλλά όχι και τόσο σταθερή άμυνα, γραμμή στην οποία αναμένεται να έχει σημαντικές απουσίες. Από 4 over στα 5 τελευταία η Γουίμπλεντον, συνεχίζει να παράγει φάσεις παρότι δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου η εστία της παραβιάστηκε συνολικά 7 φορές.

Kρου-Γουίμπλετον Over (1.94)

Tο αουτσάιντερ

Πρωτοπόρος στη Β’ κατηγορία της Ιταλίας η Εμπολι, ήταν σαρωτική στο 5-0 επί της Σαλερνιτάνα πριν μια εβδομάδα. Προσφέρεται σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ στο εκτός με τη Λέτσε. Εχει λαθάκι το σετ, καθώς η γηπεδούχος έχει σημαντικότατες απουσίες, όπως του αρχισκόρερ της Κόντα.

Εμπολι-Λέτσε 2 (3.65)

Το Λάτιν

Η Μπουκαραμάνγκα είναι από τις πιο ενισχυμένες μεταγραφικά ομάδες της Κολομβίας, μπήκε ιδανικά στη σεζόν με ανετη εντός έδρας νίκη με 2-0 επι της Τσικό,  τώρα επισκέπτεται την έδρα της αδύναμης και δίχως νίκη για 13 σερί ματς πρωταθλήματος Τζαγκουάρες και το διπλό στο 3+ αποτελεί πρόκληση

Τζαγκουάρες- Μπουκαραμάνγκα 2 (3.30) 

Το ειδικό στοίχημα

Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Ίντερ, η Γιουβέντους αντέδρασε στον τελικό Σούπερ Καπ απέναντι στη  Νάπολι, επικρατώντας με 2-0. Ο σημαντικός ρόλος του Κιέζα στην επίθεσή της είναι γεγονός. Ο Κιέζα έχει να σκοράρει από το παιχνίδι στο Μιλάνο, απέναντι στη Μίλαν. Έκτοτε έχει σουτάρει 7 φορές στην εστία, με την στατιστική να λέει πως σκοράρει κάθε 5,4 σουτ. Αξίζει κόντρα στην Μπολόνια το anytime του εξτρέμ της Γιούβε.

Γιουβέντους-Μπολόνια Κιέζα anytime (2.40) 

Μπάσκετ

Σπουδαίο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Basket League με τον Κολοσσό Ρόδου να φιλοξενεί το Περιστέρι. Η ομάδα του Αργυρή Πεδουλάκη έχει βελτιωθεί με τις προσθήκες που έχει κάνει και θέλει να χτίσει ένα σερί για να καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα. Το 1.85 του διπλού έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιωθεί.

Kολοσσός Ρόδου-Περιστέρι 2 (1.87) 

Οι επιλογές μας

    • Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη Over (1.55)/Σάββατο

    • Κρου-Γουίμπλετον  Over (1.95) / Σάββατο

    • Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1 (1.50)/ Σάββατο

    • Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 2 (1.87) / Σάββατο

    • Λιβινγκστον-Σεντ Μίρεν 1 (1.95) / Κυριακή

    • Λέτσε-Εμπολι 2 (3.65) / Κυριακή

    • Τζαγκουάρες- Μπουκαραμάνγκα 2 (3,30)  / Kυριακή

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα