Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάμε Στοίχημα: Υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι «δικεφάλων»

Κοινοποίηση

Δείτε όλους τους αγώνες στο παμεστοιχημα

Στη χώρα μας τα κλασικά ντέρμπι είναι γνωστά, όμως τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, από την εποχή που οι δυο τους κοντράρονταν για το πρωτάθλημα. Και φέτος, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, αλλά οι δυο «δικέφαλοι» είναι αυτοί που θα κυνηγήσουν μαζί με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι τέλους τον τίτλο στα πλέι-οφ.

Στον πρώτο γύρο και το ΟΑΚΑ, είχαμε δει ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες και ήρθε η ώρα για τη ρεβάνς της Τούμπας, τη στιγμή που μόνο ένας πόντος τις χωρίζει στον πίνακα.

ΠΑΟΚ: Δείχνει πως αρχίζει να ανεβάζει «στροφές» ο ΠΑΟΚ το τελευταία διάστημα, ίσως στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στη σύνθεσή τους για το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΛ και με το 5-0 έδειξαν… αγριεμένοι εν’ όψει ΑΕΚ. Ο Γκαρσία είδε τον Τζόλη να δηλώνει «παρών» για το αρχικό σχήμα και ο «δικέφαλος του βορρά» πηγαίνει με όλα του τα «όπλα» για το ντέρμπι, καθώς δεν υπάρχει κανείς τραυματίας αυτή τη στιγμή και όλοι όσοι υπολογίζονται είναι μέσα στην αποστολή. Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να μπει δυνατά στο παιχνίδι για ένα γκολ νωρίς, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα ματς της Τούμπας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 5-0 επί της Λάρισας για το Κύπελλο. Ο Τζόλης το 1-0 στο 10’, το 2-0 ο ίδιος παίκτης στο 23’. Ο Κρμέντσικ το 3-0 στο 48’, το 4-0 έκανε ο Ίνγκασον στο 55’, το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τζόλης στο 74’.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ζ. Ζίβκοβιτς – Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα – Σβαμπ, Ελ Καντουρί – Αντ. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Ουάρντα – Κρμέντσικ.

Δείτε επίσης το pamestoixima.gr casino

ΑΕΚ: Έχοντας 3-4 αλλαγές σε πρόσωπα πάντα σε σχέση με όσα βλέπουμε στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 2-0 τον… εναλλακτικό Απόλλωνα για το Κύπελλο και ουσιαστικά να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Το μεγάλο στοίχημα για την Ένωση είναι το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν καλά πως αν φύγουν «αλώβητοι», τότε θα αποκτήσουν ένα σοβαρό προβάδισμα για τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια και φυσικά ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Αγωνία για την παρουσία ή όχι του Τσιγκρίνσκι στην άμυνα, αν δε τα καταφέρει θα ξεκινήσουν Λάτσι και Σβάρνας. «Κλειστά» χαρτιά από τον Χιμένεθ για την επίθεση, μόνος σίγουρος ο Γκαρσία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο. Το 1-0 ο Σιμάνσκι στο 7’, το 2-0 έκανε ο Λιβάι Γκαρσία στο 88’. Δίκαιη επικράτηση για την «ένωση», ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Αθανασιάδης – Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (Λάτσι), Λόπες – Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος – Μάνταλος (Λιβάια), Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι τελευταίες εικόνες από την εντός έδρας παρουσία του ΠΑΟΚ δείχνουν μια ομάδα η οποία δημιουργεί και πιέζει τον αντίπαλο από το ξεκίνημα. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα, όμως το παιχνίδι του Χιμένεθ για το «μισό-μηδέν» δύσκολα θα πιάσει στην Τούμπα. Άσος στο 2.00 από το pamestoixima

Για προγνωστικά ποδοσφαίρου, λάιβ σκορ, βαθμολογίες, αναλύσεις αγώνων και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα