Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Παίρνει «μπρος» η Λίβερπουλ

Κοινοποίηση

Δείτε τις sportingbet προσφορές

Μπορεί σήμερα να λείπει το μεγάλο ντέρμπι από τους αγώνες στην Ευρώπη, όμως υπάρχουν σημαντικά ματς που η χρησιμότητά τους ίσως παίξει ρόλο στο σύνολο όταν φτάσει το τέλος της σεζόν.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, για παράδειγμα, η Λίβερπουλ καλείται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Λονδίνο και την έδρα της πολύ δυνατής φέτος Γουέστ Χαμ, αμέσως μετά το διπλό στο «Τότεναμ Στέιντιουμ». Ένα ματς πολύ δυνατό, που θα δείξει αν οι παίκτες του Κλοπ μπορούν να μπουν ξανά στη μάχη του τίτλου.

Γουέστ Χαμ: Πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά φέτος η Γουέστ Χαμ και δεν είναι καθόλου υπερβολή αν πούμε πως αν συνεχίσει έτσι θα γίνει από τις βασικές διεκδικήτριες της Ευρωπαϊκής εξόδου μέσω του πρωταθλήματος. Τα «σφυριά» μετρούν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και άλλες 2 στο Κύπελλο, παίζουν όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν τους παίκτες τους σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς σημαντικές απουσίες. Στο τελευταίο τους παιχνίδι «άλωσαν» την έδρα της Πάλας πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 3-2 και θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Λίβερπουλ, μιας ομάδας που έχουν μόλις 2 βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-3 επί της Κρίσταλ Πάλας. Ο Ζαχά το 1-0 στο 3’, ο Σούτσεκ ισοφάρισε στο 9’, το 1-2 ο ίδιος παίκτης στο 25’, το 1-3 έκανε ο Ντόουσον στο 65’. Το τελικό 2-3 έκανε ο Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις για την Κρίσταλ Πάλας.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κούφαλ, Ντόουσον, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Μπενραχμά, Φορνάλς – Αντόνιο.

Δείτε όλες τις αναλύσεις αγώνων

Λίβερπουλ: Μετά από πολλές εβδομάδες που έφευγε με το κεφάλι «σκυμμένο» από το γήπεδο, η Λίβερπουλ μας απέδειξε γιατί είναι η πρωταθλήτρια. Οι «ρεντς» έβγαλαν ποιότητα στο γήπεδο της Τότεναμ και με τους Μανέ-Άρνολντ σε κέφια πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με 3-1, ξαναμπαίνοντας στην τετράδα. Το μεγάλο στοίχημα του Κλοπ δεν είναι η ομάδα του να τερματίσει εκεί, καθώς εύκολα-δύσκολα θα γίνει, αλλά να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου για το ριπίτ. Ο Γερμανός έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, καθώς Μάτιπ και Φαμπίνιο είναι αμφίβολοι, όμως λογικά θα παίξουν. Στόχος είναι ακόμα μια νίκη απέναντι σε μια δύσκολη έδρα, ώστε το μήνυμα της… επιστροφής της Λίβερπουλ, να πάει σε όλους τους παραλήπτες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-3 επί της Τότεναμ. Ο Φιρμίνο το 0-1 στο 45’, το 0-2 έκανε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ στο 47’, μείωσε ο Χόιμπεργκ στο 49’, το τελικό 1-3 έκανε ο Μανέ στο 65’. Από ένα ακυρωθέν γκολ είχαν οι δύο ομάδες, καλύτερη η Λίβερπουλ είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει πιο άνετη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς (Ρ. Γουίλιαμς), Χέντερσον, Ρόμπερτσον – Αλκαντάρα, Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Τότεναμ, η Λίβερπουλ φαίνεται πως γίνεται κανονική… Λίβερπουλ και ξεκινάει την αντεπίθεσή της για το πρωτάθλημα. Η Γουέστ Χαμ είναι ποιοτική, όμως δύσκολα θα μπορέσει να ανακόψει την ομάδα που είδαμε την περασμένη Πέμπτη. Στο 1.80 η νίκη των «ρεντς» στη Sportingbet.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα