Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Με το combo της Σεβίλλης και αγγλικά γκολ στο 1.75

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (27/01) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη. Για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ισπανίας, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Βαλένθια. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, διεξάγεται το ζευγάρι Έβερτον-Λέστερ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Ας δούμε τα προγνωστικά over σήμερα.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (20:00)

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας 3-0 την Κάντιθ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Χατ τρικ για τον επιθετικό Εν-Νεσίρι, που έφθασε τα 12 τέρματα σε 19 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Δεύτερο σερί τρίποντο, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 36 βαθμούς και στο +4 από τη Βιγιαρεάλ με παιχνίδι λιγότερο. Ακολουθεί (30/01) η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έιμπαρ. Για να βρεθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, απέκλεισε στην παράταση 1-0 εκτός έδρας τη Λεγανές. Εκτός αποστολής οι Ντιέγκο Κάρλος (στόπερ) και Όσκαρ (χαφ).

Η Βαλένθια ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από την πρωτοπόρο της Λα Λίγκα Ατλέτικο Μαδρίτης. Προηγήθηκε στο 11ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 23′ και στο δεύτερο ημίχρονο λύγισε στην ανωτερότητα των «ροχιμπλάνκος». Μόλις μία νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει διαφορά +2 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, ακολουθεί (30/01) το εξάποντο με την Έλτσε στο «Μεστάγια». Στον προηγούμενο γύρο του Κόπα ντελ Ρέι, ξεπέρασε το εμπόδιο της Αλκορκόν με 2-0 εκτός έδρας. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μανγκαλά και Ντιακαμπί (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σεβίλλη παραδοσιακά δίνει βαρύτητα στο Κύπελλο, καθώς επιθυμεί τη διάκριση και να φθάσει μέχρι το τέλος. Η Βαλένθια έχει στο μυαλό το επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, άλλωστε υστερεί σε όλα τα επίπεδα των Ανδαλουσιάνων. Σε χαμηλή απόδοση η αρκετά πιθανή νίκη των γηπεδούχων, επιλογή το συνδυαστικό 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.78 στο Stoiximan.

Διαβάστε εδώ καθημερινά προγνωστικά δυνατό σημείο.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ (22:15)

Η Έβερτον επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, επόμενος αντίπαλος η Τότεναμ στις 10/02. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Γουλβς, αποτέλεσμα που τη διατήρησε ζωντανή στη μάχη της τετράδας. Βρίσκεται στην 7η θέση με 32 βαθμούς, απέχει στο -3 και έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Μετράει πέντε τρίποντα στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές, δείχνει σε καλή κατάσταση και μεσοεπιθετικά βρίσκει τρόπους να σκοράρει. Ο τεχνικός Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει σε δύο βασικούς μέσους. Τιμωρημένος ο Ντουκουρέ, τραυματίας ο Άλαν.

Η Λέστερ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις, νίκησε 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Μπρέντφορντ στο Κύπελλο. Αποτέλεσμα που έδωσε το εισιτήριο στην επόμενη φάση, στον πέμπτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπράιτον εντός έδρας στις 10/02. Πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αήττητη στα οκτώ τελευταία και δείχνει πως βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση. Στην Πρέμιερ Λιγκ επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Τσέλσι, με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, απέχει στο -3 από την κορυφή και έχει τον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων (19) με τις ομάδες του Μάντσεστερ. Ο Μπρένταν Ρότζερς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ηγέτη Βάρντι (επιθετικός), που θα απουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες. Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Μόργκαν (στόπερ) και Πρατ (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε θετικότατο μομέντουμ και αναμένεται μεγάλη μάχη για το θετικό αποτέλεσμα. Μεσοεπιθετικά βρίσκουν με συνέπεια τρόπο να σκοράρουν, ποντάρισμα στο Goal/Goal σε απόδοση 1.75 στο Stoiximan. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα