Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Διευκρινίσεις από Cosmote TV και ΕΡΤ για το λάθος λογότυπο του ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Διευκρινίσεις από Cosmote TV και ΕΡΤ για το λάθος λογότυπο του ΑΟΞ

Σε δημόσιες τοποθετήσεις γύρω από τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που έχει προκαλέσει η λάθος αναγραφή του λογότυπου του ΑΟΞ προχώρησαν Cosmote TV και ΕΡΤ. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημάνθηκε σε διάφορους τηλεοπτικούς δέκτες (κυρίως μέσω της συνδρομητικής Cosmote TV) στα παιχνίδια του ΑΟΞ για την SL2 – που κάλυπτε η ΕΡΤ – εμφανίστηκε στη θέση του σήματος της ομάδας της Ξάνθης το σήμα της ΑΕΞ (Αθλητική Ένωση Ξάνθης). 

Το XanthiNea.gr δεχόμενο αρκετά παράπονα οπαδών της Ξάνθης, γνωστοποίησε στα social media το λάθος, ζητώντας μάλιστα από τη συνδρομητική τηλεόραση Cosmote TV να τοποθετηθεί επί του θέματος. 

Η απάντηση από την Cosmote TV στα XanthiNea.gr ήταν άμεση, με τη συνδρομητική τηλεόραση να επισημαίνει τα εξής “έπειτα από περαιτέρω διερεύνηση που κάναμε θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το λάθος εντοπίστηκε μόνο στην αφίσα του προγράμματος στην πλατφόρμα της COSMOTE TV (όχι στη μετάδοση του αγώνα) και δεν ήταν υπαιτιότητα του καναλιού. Από πλευράς μας δρομολογήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διόρθωσή του. Ζητούμε συγγνώμη για όποια τυχόν αναστάτωση προκλήθηκε”

Για το θέμα τοποθετήθηκε και η ΕΡΤ η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

Με αφορμή την εσφαλμένη αναγραφή των στοιχείων της Π.Α.Ε. Ξάνθης (τίτλος, λογότυπο κλπ) σε πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης ή ιστοσελίδες που ενημερώνουν για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, η ΕΡΤ Α.Ε. διευκρινίζει ότι ουδέποτε επικοινώνησε το εν λόγω εσφαλμένο λογότυπο είτε μέσω Δελτίου Τύπου, είτε μέσα από τις δικές της πλατφόρμες μετάδοσης τηλεοπτικού ή διαδικτυακού προγράμματος.

Επομένως οποιαδήποτε περαιτέρω απόπειρα να μεταφερθεί στην ΕΡΤ Α.Ε. η ευθύνη για την εσφαλμένη αποτύπωση των στοιχείων της Π.Α.Ε. Ξάνθης, θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της προστασίας των έννομων συμφερόντων της εταιρείας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα