Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Έδρα εναντίον φόρμας στην Τούμπα

Κοινοποίηση

Στοίχημα : Έδρα εναντίον φόρμας στην Τούμπα

Μάθετε τα πάντα για την betshop

Μπορεί επίσημα στη Σούπερ Λιγκ να έχει ξεκινήσει ήδη ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όμως υπάρχουν παιχνίδια τα οποία είχαν αναβληθεί για διάφορους λόγους μέσα στο 2020 και έχουν οριστεί να γίνουν μέχρι τον Φεβρουάριο εμβόλιμα.

Ένα από αυτά, ήταν το πολύ μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο είχε αναβληθεί την 6η αγωνιστική τον Οκτώβριο, καθώς είχαν και οι δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια με υψηλή κρισιμότητα εκείνη την περίοδο. Οι δυο ομάδες στοχεύουν στη νίκη για να πάρουν το ψυχολογικό αβαντάζ έναντι του αντιπάλου τους, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό εν’ όψει της συνέχειας στα πλέι-οφ.

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις νίκες μετά τη γκέλα του Περιστερίου ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 3-1 τον Βόλο πριν 4 ημέρες. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει τη νίκη κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό για να αποδείξει πως βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και ότι έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει στα ίσα τον φετινό τίτλο. Ο Γκαρσία είδε τον Γιαννούλη να φεύγει από την τελευταία προπόνηση με ενοχλήσεις και πιθανώς θα λείπει από το ματς, όμως οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να δώσουν το 101% των δυνάμεών τους για ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Απουσίες: Ουάγκε (αμυντικός), Μιχάι (αμυντικός), Μπίσεσβαρ (μέσος), Τσόλακ (επιθετικός), Γιαννούλης (αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σοάρες, Βιειρίνια, Σβάμπ, ΖΑουγκουστο, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι, Ζίβκοβιτς, Τζόλης.

Ολυμπιακός: Ασταμάτητος δείχνει ο Ολυμπιακός και το 2021, κερδίζοντας με όποια ομάδα και αν αγωνίζεται, αλλά και με οποιαδήποτε σύνθεση στην εντεκάδα του. Ο Μαρτίνς έχει την πολυτέλεια να έχει ένα ρόστερ γεμάτο με 2 παίκτες σε κάθε θέση, οπότε το ροτέισον που γίνεται δεν κουράζει το υλικό της ομάδας από τα συνεχή ματς. Για το μεγάλο ματς της Τούμπας αμφίβολοι είναι οι Χολέμπας και Μπρουμά που εμφάνισαν συμπτώματα ίωσης, οπότε Ρεάμπτσουκ και Μασούρας είναι βασικοί υποψήφιοι για τις θέσεις τους. Με διπλό στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός ανοίγει τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους 13 πόντους, κάτι που πρακτικά μοιάζει αδύνατο να ανατραπεί.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Σα, Σεμέδο, Μπά, Ραφίνια, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Βαλμπουενα, Ελ Αραμπί

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στους δυο τελευταίους πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να έχει φαβορί τον Ολυμπιακό, αλλά μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ σχεδόν πάντα σκοράρει στην έδρα του. Η ποιότητα και ικανότητα των «ερυθρόλευκων» έρχεται σε αντιπαράθεση με την «δίψα» του «δικεφάλου» αλλά και την Τούμπα. Το να σκοράρουν αμφότερες πληρώνει 2.04 με betshop εγγραφη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα