Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τη γνωστή «συνταγή» ο Ολυμπιακός

Κοινοποίηση

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τη γνωστή «συνταγή» ο Ολυμπιακός

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στη Σούπερ Λιγκ ελέω της αγωνιστικής που χάθηκε στις γιορτές και όλα τα ματς γίνονται σήμερα και αύριο. Μεγάλο ντέρμπι δεν υπάρχει, όμως υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα ραντεβού με πιο βασικό αυτό του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν σε μια από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και με νίκη θα κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Πρόταση στο πάμε στοίχημα: Ο Μαρτίνς υπολογίζει πολύ τον Αστέρα και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πιθανή απώλεια του Ολυμπιακού στο δρόμο για τον 2ο σερί τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν (αν κάνουν) πολύ περιορισμένο ροτέισον και έχουν όλα τα φόντα να πάρουν ακόμα μια νίκη. Διπλό και over 1.5 πληρώνουν 1.80 με novibet προσφορες

Αστέρας Τρ.: Ήξερε πως αντιμετωπίζει έναν Παναθηναϊκό με πολλές απουσίες στη Λεωφόρο, αλλά και πάλι ήταν καλός, είχε κατοχή και ευκαιρίες να κερδίσει με το 0-0 να τον αδικεί. Οι Αρκάδες δίνουν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν κόντρα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό, με τον Ράσταβατς να έχει ένα σημαντικό θέμα στην επίθεση, καθώς λίγο πριν την ανακοίνωση της αποστολής, τραυματίστηκε ο βασικός του φορ, Μπαράλες. Ακόμα και έτσι, πάντως, η ομάδα της Τρίπολης θα παλέψει το ματς με όλες τις δυνάμεις της, ενώ περιττό είναι να πούμε πως στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει σταματήσει τον Ολυμπιακό στις 5 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις των δυο.

Αγωνιστικά Νέα: Απουσία που δύσκολα καλύπτεται είναι αυτή του γκολτζή Μπαράλες (Ε, 13/8), ο οποίος στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Παραμένει έξω ο Ιγκλέσιας (Μ, 12/0), εξέτισε ο Τασουλής (Α, 10/0), σταθερά εκτός οι Γκόμες (Μ, 9/0) και Ορόσκο (Μ, 2/0). Τιμωρημένος είναι ο χρήσιμος Μουνάφο (Μ, 12/1). Ίσως γίνει φρεσκάρισμα 11άδας από τον Ράσταβατς, μια και έρχεται έξοδος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (ματς πιο κοντά στα μέτρα των Αρκάδων).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες είχαν ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου. Με πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός, είχε κάποιες καλές φάσεις.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Σουάρες, Καστάνιο, Αλβαρες (Τασουλής) – Βαλιέντε, Καπίγια (Μπ. Φερνάντεθ) –  Ριέρα (Λ. Φερνάντεθ), Σίτο, Κρέσπι (Τιλίκα) – Ρεγκίς

Ολυμπιακός: Ούτε στο ελάχιστο δεν προβληματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέχισε απρόητος με μια ακόμα νίκη και καλή εμφάνιση. Ο Μαρτίνς έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» αναφορικά με την εντεκάδα, καθώς έχουν γυρίσει υγιείς όλοι οι παίκτες του και σταδιακά θα μπουν οι Χασάν και Ρεάμπτσουκ. Λόγω της δυναμικής του Αστέρα στην έδρα του ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται να βάλει την εντεκάδα του ντέρμπι, με στόχο να φέρει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στο «σακούλι».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Χασάν (Ε, 6/4) έχει αναρρώσει από τον ιό και τις επιπλοκές του, ωστόσο δεν μπήκε στην τελική αποστολή με την ΑΕΚ. Εξακολουθεί να είναι έξω ο Μπρούνο (Μ, 3/0), ένιωσε ενοχλήσεις ο Μπουχαλάκης (Μ, 11/3) και δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη. Λοβέρα (ΜΕ, 4/0) και Κάιπερς (ΜΕ, 4/1) είναι εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έβαλε στην 23άδα τον νεοφερμένο Ρέαμπτσιουκ (Α.). Ανέτοιμος είναι ο Ντρέγκερ (Α, 3/0). Πιθανώς να πάρει φανέλα βασικού, για να βρει ρυθμό, ο Βαλμπουενά (ΜΕ, 7/1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί του ΟΦΗ. Το 0-1 έκανε ο Στάικος στο 55’, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Μανθάτη στο 83’, το 2-1 έκανε ο Λιάβας στο 85’. Έχασε πέναλτι στο 65’ ο Μάζουρεκ για τον Παναιτωλικό (απέκρουσε ο Σωτηρίου), με δέκα παίκτες έμεινε στο φινάλε ο ΟΦΗ.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σα – Ραφίνια (Ανδρούτσος), Σεμέδο (Σισέ), Σισέ (Μπα), Χολέμπας – Εμβιλά, Καμαρά – Μπρούμα (Μασούρας), Φορτούνης (Βαλμπουενά), Μασούρας (Βαλμπουενά) – Ελ Αραμπί

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές εταιρίες, livescore, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο Sentragoal.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα