Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κριτική για συμβατό τόνερ σε καινούριο υπολογιστή

Κοινοποίηση

Κριτική για συμβατό τόνερ σε καινούριο υπολογιστή

Οι εποχές που ζούμε εξαιτίας του ιού που εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά είναι πολύ δύσκολες και άλλαξε όλες τις ισορροπίες μας και όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Με δύο παιδιά στο δημοτικό και στο γυμνάσιο να κάνουν συνεχώς τηλεδιασκέψεις για την απαραίτητη εκπαίδευση τους αναγκαστήκαμε να αναβαθμίσουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό προκειμένω να κάνουμε πιο εύκολη τη μετάβαση τους στο χώρο της τεχνολογίας. Αγοράσαμε δύο νέα laptops και laser εκτυπωτή, για να μπορούν να κάνουν ελεύθερα τις ασκήσεις τους και να γλιτώνουν ώρες μπροστά από μία οθόνη. 

O εκτυπωτής όμως χρειάζεται toner που είναι αναλώσιμο υλικό και με τόσες εργασίες που έχουν τα παιδιά, τελειώνει εξαιρετικά γρήγορα, επιπλέον έχουμε επιλέξει να βοηθήσουμε και κάποιους συμμαθητές τους που δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση σε εκτυπώσεις. Ένα επιπλέον έξοδο για γνήσιο τόνερ δεν μπορεί στην παρούσα φάση να καλυφθεί από εμάς, γιατί είναι ένα μεγάλο έξοδο που ήρθε να προστεθεί στον προϋπολογισμό μας.  

Ο άντρας μου έκανε μια διεξοδική έρευνα στο διαδίκτυο για συμβατά τόνερ και κατέληξε στο e-toner.gr μετά τις εξαιρετικές κριτικές που είχε το site τους και τα προϊόντα τους. Οι κριτικές ανέφεραν για την ποιότητα τους, αλλά και για την εξυπηρέτηση πελατών, προτείνοντας τους οικονομικά συμβατά τόνερ που εξασφάλιζαν την ακεραιότητα του εκτυπωτή αλλά και την αρτιότητα της εκτύπωσης. Επικοινωνώντας μαζί τους τηλεφωνικά, καταλάβαμε ότι αγαπούν τη δουλειά τους, αφού είχαν απάντηση σε ό,τι και να τους ρωτούσαμε και είχαν να μας προτείνουν λύσεις που θα μας βοηθούσαν αποτελεσματικά. Αφού μας πρότειναν τόνερ που είχε τις προδιαγραφές του εκτυπωτή μας, τους εμπιστευτήκαμε, αφού μας διαβεβαίωσαν ότι ο καινούριος εκτυπωτής μας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο γιατί όλα τους τα προϊόντα είναι πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα και απόλυτα συμβατά με τα ανάλογα μηχανήματα. Εκτός από αυτά, στα e-toner δίνουν μαζί με κάθε είδος τους ενός χρόνου εγγύηση, αυτό είναι κάτι που αποτελεί εχέγγυο για εμάς, αφού μας αποδεικνύει τη σοβαρότητα της εταιρείας που επιλέξαμε να συνεργαστούμε. 

Την επόμενη κιόλας μέρα, είχαμε την παραγγελία μας στο σπίτι μας με άκρως προσεγμένη συσκευασία, αεροστεγώς κλεισμένη μέσα σε φυσαλίδες,  προφανώς για να διατηρηθεί το τόνερ ασφαλές. Μέσα στο κουτί περιέχονταν σαφείς οδηγίες με όλη τη διαδικασία για τη σωστή τοποθέτηση του τόνερ. Πρώτα έπρεπε να αφαιρέσουμε τη ταινία που είχε ενσωματωμένη ώστε να απελευθερωθεί το μελάνι. 

Το τοποθετήσαμε στη θήκη, χωρίς καμία δυσκολία και αμέσως δώσαμε δοκιμαστική εκτύπωση, επίσης ο εκτυπωτής αναγνώρισε αμέσως το νέο συμβατό τόνερ και δεν χρειάστηκε να κάνουμε καμία διαδικασία γι΄ αυτό. 

Έχω να πω ότι έχει περάσει ήδη ένας μήνας που χρησιμοποιούμε το τόνερ και δεν έχουμε αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Οι εκτυπώσεις μας έχουν σπουδαία απεικόνιση και ανάλυση και δεν έχει¨ τρέξει¨ ούτε μια φορά το μελάνι στο χαρτί όπως έχω ακούσει να συμβαίνει με άλλα μελάνια εκτυπωτών.

Μετά από ένα μήνα συνεχούς χρήσης του τόνερ, μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί η e-toner .gr έχει μόνο θετικές κριτικές. Τα προϊόντα τους είναι συνυφασμένα με την ποιότητα αν και άκρως οικονομικά. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών τους, είναι το δεύτερο ατού τους, αφού διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα