Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νεκροί δύο γιατροί ορειβάτες στον Όλυμπο

Κοινοποίηση

Νεκροί δύο γιατροί ορειβάτες στον Όλυμπο

Γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ήταν οι δύο ορειβάτες που έχασαν την ζωή τους στον Όλυμπο, όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα.

Ειδικότερα νεκροί εντοπίστηκαν οι Θεόδωρος Χατζόπουλος, αναισθησιόλογος και  Τηλέμαχος Ζαφειρίδης, παθολόγος, που εργαζόταν στη ΜΕΘ του ΓΝΛ.
Όπως αναφέρει το larisanet, συνάδελφοί τους είναι συντετριμμένοι και κάνουν λόγο για υπέροχους ανθρώπους, αλλά και εξαίρετους επιστήμονες.
Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, όπου εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο.
«Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη. Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού δύο αξιόλογους επιστήμονες. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα