Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποιοι είμαστε

Κοινοποίηση

Ποιοι είμαστε

Η welhome είναι εταιρεία εμπορίας και πώλησης επίπλων για όλους τους χώρους του σπιτιού που η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο μας καθιστά ξεχωριστούς.

Οι εξελίξεις στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλάζουν πολύ γρήγορα και εμείς στη welhome τις ακολουθούμε και συμβαδίζουμε απόλυτα με αυτές. Στο διαδικτυακό μας κατάστημα https://www.welhome.gr/ θα βρείτε την πολλή μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε έπιπλα και κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Υπάρχουν πλούσιες προτάσεις για κάθε χώρο του σπιτιού, αλλά και για όποιο στυλ διακόσμησης αντιπροσωπεύει ο χώρος σας. Συνεργαζόμαστε με σχεδιαστές και  εγχώριους μεγάλους οίκους κατασκευής επίπλων , αλλά επειδή μας αρέσει να εξελισσόμαστε και να είμαστε ενεργοί στις εξελίξεις, έχουμε επεκτείνει τις συνεργασίες μας και με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ώστε να εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Από τη στιγμή που η ποικιλία των προϊόντων μας είναι εξασφαλισμένη, ψάχνουμε διαρκώς για να συνδυάζουμε την καλύτερη ποιότητα με την πιο οικονομική τιμή, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα σε άκρως συμφέρουσες τιμές.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ό,τι αναζητάτε για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό χώρο απόλυτα συνδυασμένο και αρμονικό. Το ντιζάιν των επίπλων μας είναι ξεχωριστό και θα σας προσφέρει την αίσθηση ηρεμίας που χρειάζεστε όταν επιστρέφετε στο σπίτι σας μετά από μία κουραστική ημέρα. 

Στα welhome σας επιφυλάσσουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα, ώστε τα έπιπλα σας να είναι ανθεκτικά και να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Στο διαδικτυακό μας κατάστημα θα δείτε ότι κάθε σεζόν γίνονται ανάρπαστα τα γραφεία και οι καρέκλες γραφείου, πραγματικά είναι από τις συλλογές μας για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι, αφού ξεχωρίζουν τόσο ο εργονομικός τους σχεδιασμός αλλά και οι εξαιρετικά οικονομικές τιμές σε αντίστοιχης ποιότητας προϊόντων  άλλων συναδέλφων.

Η χρόνια και άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες προμηθευτές μας, μας έχει εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει για συνεργασία και αυτές είναι οι εξής δύο, εξαιρετική ποιότητα και οικονομικές τιμές, ώστε να μπορούμε να τα προσφέρουμε σε εσάς ανεμπόδιστα και χωρίς να επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός σας.

Όλα τα γραφεία και οι καρέκλες γραφείου μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα, όπως και όλα τα άλλα προϊόντα μας, αφού συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες που μπορούν να σας φέρουν την παραγγελία σας στην πόρτα σας. Όλα μας τα έπιπλα έρχονται σε μορφή που να μπορείτε να τα συναρμολογήσετε εύκολα και γρήγορα με τις κατάλληλες γραπτές οδηγίες που σας παρέχονται. Αν όμως βρίσκεστε εντός της περιφέρειας της Αττικής μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένο συνεργείο που θα έρθει στο χώρο σας για τη συναρμολόγηση και το στήσιμο των επίπλων σας

Οι υπηρεσίες της Welhome είναι πολλές, αλλά επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών μας δεν σταματούν ποτέ, μας αρέσει να εξελισσόμαστε και να αναλαμβάνουμε νέες προκλήσεις που θα τις φέρουμε εις πέρας χάρη στη πείρα μας και στην προσαρμοστικότητα μας. Η αγάπη μας για αυτή τη δουλειά δεν σταμάτησε ποτέ, αντίθετα με το πέρασμα των χρόνων θεριεύει και μας κατακλύζει για συνεχή δημιουργία και ανέλιξη. Γι΄ αυτό έχουμε διαλέξει τη μέθοδο της συνεχούς επιμόρφωσης, συμμετέχοντας σε εκθέσεις επίπλων και άλλων διακοσμητικών ειδών για να μπορούμε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα