Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Ξάνθη στην Super League 2

Κοινοποίηση

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Ξάνθη στην Super League 2

Η Ξάνθη πέτυχε δύο γκολ στο AEL FC Arena αλλά μέτρησε το ένα – Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε το 1-1

Ισόπαλη ήταν η πρεμιέρα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ στη SL2 μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα στη Λάρισα. Στην αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή (17/1) στο AEL FC Arena, η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς σημείωσε το 1-0 με τον Τζόσουα Μπριλάντε (15′) αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 90+3′ με κεφαλιά.

Στο 15′ ο Σιατραβάνης με πλασέ σημείωσε γκολ που όμως ακυρώθηκε λανθασμένα σαν off side, αλλά λίγο αργότερα (16′) ο Τζόσουα Μπριλάντε με κοντινό σουτ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Θανάση Παπάζογλου κάνοντας το 0-1. Στο 25′ η κεφαλιά του Αθανασιάδη πέρασε άουτ και στο 38′ ο Μπέντο μπλόκαρε το σουτ του Μπάλλα. Στο 57′ το σουτ του Τάτου δεν βρήκε στόχο, όπως και η κεφαλιά του Τσαμούρη στο 58′. Μέχρι το τέλος του αγώνα η Ξανθιώτικη ομάδα διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα με επιτυχία. Στο 93′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 με τον Τζούρμαν (αυτογκόλ) να βρίσκει τελευταίος την μπάλα.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κουκουλας της ΕΠΣ Λέσβου με α’ βοηθό τον Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας και β’ βοηθό τον Νταβέλα της ΕΠΣ Μακεδονίας και 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος (87′ λ.τρ. Τάλισον), Τζοβάρας (60′ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας (74′ Μπάμπης), Μπαστιάνος (74′ Μπαλογιάννης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (80′ Τεσίγια), Βέρκερ, Παπάζογλου Τ. (62′ λ.τρ. Τζούρμαν), Δημούτσος (80′ Θυμιάνης), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (56′ Έμπερτ), Τάτος, Γκαρσία (80′ Παντελιάδης), Παπάζογλου Θ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα