Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος: Είναι… σπέσιαλ σε αυτές τις διοργανώσεις

Κοινοποίηση

Προγνωστικά Στοιχήματος: Είναι… σπέσιαλ σε αυτές τις διοργανώσεις

Δεν είναι και η πιο «πλούσια» ημέρα σήμερα σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι, όμως αν το ψάξουμε καλά θα βρούμε καλά παιχνίδι με ευκαιρίες στα Κύπελλα. Ένα εξ’ αυτών γίνεται στο Λονδίνο και αφορά τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ της Αγγλίας.

Η Τότεναμ υποδέχεται στο γήπεδό της την έκπληξη του θεσμού Μπρέντφορντ, η οποία αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω. Κανονικά, οι ημιτελικοί είναι διπλά ματς, αλλά φέτος λόγω πίεσης χρόνου, έχουν γίνει μονά, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Τότεναμ: Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στη Λιντς για το πρωτάθλημα και ξαναμπήκε σε τροχιά κορυφής η Τότεναμ, η οποία είναι μέσα σε όλους τους φετινούς της στόχους. Ένας τελικός στην Αγγλία είναι σημαντικός για τους Λονδρέζους και τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει παράδοση σε ανάλογες διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει τρόπαια με Τσέλσι και Γιουνάιτεντ. Μπέιλ, Λο Σέλσο και Μπεργκβάιν είναι εκτός, πιθανώς να δούμε μικροαλλαγές στην εντεκάδα και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, το ρόστερ να χρησιμοποιηθεί αναλόγως.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι οι Λο Σέλσο (Μ, 11/1), Μπέιλ (ΜΕ, 4/1), Τανγκανγκά (Α.), τιμωρημένος ο Ντόχερτι (Α, 8/0) που θα είναι ξανά διαθέσιμος στο ματς Κυπέλλου με τη Μαρίν (10/1). Λόγω παραβίασης υγειονομικών κανονισμών μένει εκτός ο Λαμέλα (Μ, 6/0), δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τον Ρεγκιλόν (Α, 11/0) που υπέπεσε στο ίδιο σφάλμα. Μικροτραυματισμό έχει ο αμφίβολος Μπέρχβαϊν (ΜΕ, 11/0). Ο κόουτς Μουρίνιο χαρακτήρισε το ματς με την Μπρέντφορντ το σημαντικότερο της θητείας του στην Τότεναμ!

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Λιντς. Ο Κέιν άνοιξε το σκορ στο 29’ από το σημείο του πέναλτι, ο Σον έκανε το 2-0 στο 43’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλντερβάιρελντ στο 50’. Η Τότεναμ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, με τον Ντόχερτι να αποβάλλεται στο φινάλε.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Γιορίς – Οριέ, Ντάιερ, Σάντσες, Ρεγκιλόν – Εντομπελέ, Χόιμπιεργκ, Σισοκό (Γουίνκς) – Μπεργκβάιν (Λούκας), Σον, Κέιν.

Μπρέντφορντ: Πραγματικό… τρένο στα τελευταία της παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ, αρχίζει να θυμίζει κάτι από την περσινή ομάδα που λίγο έλειψε να πάρει την άνοδο. Φυσικά, ο βασικός της στόχος παραμένει η δυάδα στο πρωτάθλημα, όμως έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και στο Λιγκ Καπ. Σίγουρα θα παίξουν οι βασικοί και ο προπονητής της, ο Δανός Τόμας Φρανκ γνωρίζει την δυσκολία ενός αγώνα κόντρα στην Τότεναμ. Βασική απουσία ο συμπατριώτης του Νόρεγκαρντ, εκτός και οι Μπαπτίστ και Ράσμουσεν.

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψαν ύστερα από τους δανεισμούς τους ο 20χρονος τερματοφύλακας Γκούναρσον (Βίμποργκ), ο αμυντικός Ράτσιτς (Νορθάμπτον) και ο επιθετικός Ντερβισόγλου (Τβέντε). Δόθηκε στη Σουίντον (Α) ο 20χρονος αριστερός μπακ Τόμπσον. Αναμένεται να μείνει και πάλι εκτός ο σημαντικός αμυντικός χαφ Νόργκααρντ (4/0). Επηρεάζει λιγότερο η απουσία του εφεδρικού μέσου Μπαπτίστ (1/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Μπόρνμουθ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’, ισοφάρισε γρήγορα, με τον Ντάλσγκααρντ στο 37’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φουσού-Χένρι στο 79’.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Ντάλσγκααρντ, Γιάνσον, Πίνοκ, Χένρι – Ντασίλβα, Γιάνελτ, Γένσεν – Εμπουεμό, Τόνεϊ, Κάνιος.

Πρόταση στο οπαπ live: Είναι άγνωστο τι εντεκάδα έχει στο μυαλό του ο «Special One» να κατεβάσει σήμερα, όμως συνήθως ο Πορτογάλος όταν είναι κοντά σε τελικούς δεν κάνει μεγάλο ροτέισον. Η Μπρέντφορντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως το ματς εξαρτάται από την Τότεναμ. Άσος και over 1.5 πληρώνουν 1.73 στο pamestoixima

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές στην Ελλάδα, pamestoixima casino bonus, livescore και πολλά άλλα, πάντα στο Sentragoal!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα