Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά μπάσκετ Παρασκευής

Κοινοποίηση

Προγνωστικά μπάσκετ Παρασκευής

Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο και η Βιλερμπάν την Εφές. 

Και οι δύο φιλοξενούμενες μάχονται για την είσοδό τους στην 8άδα και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους. 

H Ρεάλ παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί στη νοβιμπετ για κατάκτηση της κορυφής έστω και άν έχασε ένα απο τα μεγάλα της αστέρια τον Καμπάτσο που μετακόμισε στο ΝΒΑ.

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελείωσε την χρονιά με μια σημαντική νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Αναντόλου Εφές με 65-73. Ο αγώνας σε όλη τη διάρκεια ήταν σκληρός με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεφύγουν. Οι μαδριλένοι είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Τρέι Τόμκινς ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή. Και ήταν το αντίβαρο για τον Βασίλι Μίσιτς που έκανε ακόμη ένα μεγάλο ματς για τους Τούρκους. Στο τέλος όμως αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η εκτελεστική δεινότητα του Τζέισι Κάρολ. Ο Αμερικανός ευστόχησε σε δύο δύσκολα τρίποντα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και καθάρισε το ματς για την ομάδα του.  

Στη συνέχεια η Ρεάλ επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις και πέρασε δύο εύκολα απογεύματα επικρατώντας άνετα επί των Τενερίφη και Ανδόρα και έτσι μπόρεσε και κράτησε την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που στον πρώτο γύρο της είχε εγκλωβίσει με την άμυνά της και την είχε υποχρεώσει σε μια οδυνηρή ήττα.    

Στατιστικά Στοιχήματος:Έχει κερδίσει μόλις μια φορά στην πρώτη περίοδο στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης.. 

 

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάλεψε όσο μπορούσε στην έδρα της απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Εκεί μπορεί να εξακολουθούσε να έχει τη θέληση, δεν είχε όμως τις δυνάμεις και την ενέργεια να κοντράρει τους Ρώσους και υποτάχθηκε με 87-91. Όσο και αν προσπάθησαν οι Ιταλοί δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν αντίδοτο για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Ντάνιελ Χάκετ που έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι και οδήγησαν την ομάδα τους σε άλλη μια νίκη.   

Η απογοήτευση από τον τρόπο που ήρθε η ήττα, αλλά και η έλλειψη δυνάμεων παραλίγο να κοστίσει και στο ιταλικό πρωτάθλημα στην Ολίμπια Υποδέχτηκε την Πεζάρο και ενώ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκειά του, στο τέλος η έλλειψη ενέργειας έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν και να απειλήσουν. Τελικά η εμπειρία κράτησε τη νίκη στο Μιλάνο με τελικό σκορ 97-93. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει εναλλάξ δύο νίκες και δύο ήττες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις της στην Ευρωλίγκα.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Ρεάλ αν και η Ολίμπια σε κάθε αγώνα δένει περισσότερο ως ομάδα και παίζει πιο κοντά σε αυτό που ο Ετόρε Μεσίνα επιθυμεί. Δεν θα έχει εύκολο έργο η Ρεάλ. 

Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ +6.5 πόντους σε απόδοση 1.90

 

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπεσε και αυτή θύμα της “αναγέννησης” της Φενέρ, από την οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 81-59. Κάκιστοι στην επίθεση και χωρίς να έχουν απάντηση στον επιθετικό οίστρο των Βέσελι και Γκούντουριτς, οι Γάλλοι μπόρεσαν να μείνουν κοντά στο σκορ μόνο για το πρώτο ημίχρονο. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην Φενέρ η οποία έκλεισε την άμυνά της, δεν επέτρεψε ελεύθερα σουτ και συνέχισε με την ίδια λογική στην επίθεση που τελικά την οδήγησε στην άνετη επικράτηση.     

Η Βιλερμπάν δεν είχε άλλη αγωνιστική αναμέτρηση στο ενδιάμεσο και είχε ολόκληρη την εβδομάδα να προετοιμαστεί για την back to back αναμέτρηση με τουρκική ομάδα. Χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον η Βιλερμπάν, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω, αλλά με πείσμα να αποδείξει ότι η ομάδα του Τόνι Πάρκερ έχει θέση στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βγάλει το υπόλοιπο πρόγραμμα της σεζόν. Και θα κάνει ζημιές σε όσους την υποτιμήσουν.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει μέσο όρο λαθών 15.87 ανά αγώνα. Κάθε φορά που υπερβαινει τον μέσο όρο γνωρίζει την ήττα.  

 

 ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλη μια εντός έδρας ήττα για την Εφές με 65-73 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Για ακόμη μια αγωνιστική ο αστέρας της Σέιν Λάρκιν δεν ήταν στα γνωστά του στάνταρντ. Και έτσι για ακόμη μια φορά πλέον του οργανωτικού ο Βασίλι Μίσιτς είχε να επωμιστεί και το επιθετικό κομμάτι της Εφές. Και όταν απέναντί σου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ένας παίκτης δεν είναι ποτέ αρκετός. Ειδικά όταν η φιλοξενούμενη έχει την πολυτέλεια να “τραβάει” από τον πάγκο της παίκτες όπως ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίος με δύο απανωτά τρίποντα έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ.     

Μπορεί στην Ευρωλίγκα να παλεύει να μπει στην οκτάδα, αλλά στην χώρα της τα πάει πολύ καλύτερα. Συνέχισε με δύο εκτός έδρας νίκες επί των Νταρουσάφακα και Γκαζιαντεπ πριν επανέλθει στις διεθνείς υποχρεώσεις της.    

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Στατιστικά Στοιχήματος: Όταν μένει κάτω από 75 πόντους χάνει τον αγώνα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σκληροτράχηλη ομάδα στην έδρα τους οι Γάλλοι, ακόμα και αν χάσουν από την Εφές μάλλον θα μπορέσουν να κρατήσουν το χάντικαπ.  

Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ +5.5 σε απόδοση 1.71.

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα