Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν μπορούν τα παιδιά…

Κοινοποίηση

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν μπορούν τα παιδιά…

Με την είσοδο του νέου χρόνου επιστρέφει… εκτάκτως και η Μπουντεσλίγκα, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα έκανε τη μεγάλη χειμερινή της διακοπή για να επιστρέψει τον Φεβρουάριο. Φέτος, λόγω και την αργοπορημένης έναρξης της σεζόν, δεν θα υπάρξει κενό και τα ματς θα γίνονται κανονικά.

Σήμερα έχουμε μια σχεδόν γεμάτη ημέρα και εμείς ξεχωρίσαμε το σημαντικό ματς στην ουρά της βαθμολογίας που θα γίνει στο Βερολίνο ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, τη Χέρτα και την Σάλκε.

Αποτελέσματα στοιχήματος: Παρότι μας «πονάει» που μια μεγάλη ομάδα και πρώτη πρωταθλήτρια όπως η Σάλκε κινδυνεύει με υποβιβασμό, δε γίνεται να προσπεράσουμε το γεγονός πως είναι σε τραγική κατάσταση και έχει πολύ αδύναμη ομάδα. Η γηπεδούχος Χέρτα χρειάζεται απλά να κάνει τα… στοιχειώδη μέσα στο γήπεδο και θα βγάλει τον άσο του 1.70 με novibet

Χέρτα: Δεν έκλεισε καθόλου καλά το 2020, καθώς δεν εμφανίστηκε καν στο δεύτερο ημίχρονο στο Φράιμπουργκ και η βαριά ήττα με 4-1 ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Μέσα στο Βερολίνο η Χέρτα έχει φέτος μόλις μια νίκη επί της «συμπολίτισσας» Ουνιόν και θα επιχειρήσει τη 2η απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια για τη σωτηρία, Σάλκε. Οι πρωτευουσιάνοι δεν αποδίδουν ανάλογα με το υλικό τους και πολλοί πιστεύουν πως στο β’ μισό θα ανέβουν βαθμολογικά και θα παίξουν στο επίπεδο που μπορούν. Εκτός οι σημαντικοί Μπογιάτα, Λέκι και Λέβεν.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 1-3-1 στα 5 τελευταία ματς στην κατηγορία. 3/4 G/G εντός έδρας. 8/9 N/G κόντρα στη Σάλκε.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει σχετικά βολικό πρόγραμμα τον Ιανουάριο, οπότε και πρέπει να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς, για να κινηθεί προς το πάνω μέρος της βαθμολογίας. Μένει εκτός δράσης ο αρχηγός Μπογιατά (Α, 13/0) και οπισθοχωρεί στη θέση του στόπερ ο Σταρκ (έπαιζε αμυντικός μέσος). Αποθεραπεύτηκε ο Κόρδοβα (Ε, 7/3) και δεν αποκλείεται να μπει άμεσα στο βασικό σχήμα ο Κολομβιανός φορ. Τραυματίστηκε ο Λέκι (Μ, 8/0), μόνιμα εκτός είναι ο Ασκασίμπαρ (ΑΜ, 1/0).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-1 από την Φράιμπουργκ. Ο Γκρίφο έκανε το 1-0 στο 7′, προτού ο Λουκεμπάκιο ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους (52′). Στη συνέχεια σκόραραν οι Ντεμίροβιτς (59′), Γκούλντε (67′) και Πέτερσεν (90+4′) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβόλοβ – Πέκαρικ, Σταρκ, Τορούναριγκα, Μίτελστεντ – Νταρίντα, Γκεντουζί – Λουκεμπάκιο, Κούνια, Ντιλροσούν – Κόρδομπα.

Σάλκε: Μια ομάδα που συνήθιζε να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων της Γερμανίας όπως η Σάλκε, μόνο πίσω θέλει να αφήσει το 2020. Οι «βασιλικοί μπλε» ήταν τραγικοί καθ’ όλη τη χρονιά που μας πέρασε, από τα τέλη της περασμένης σεζόν μέχρι και τα μέσα αυτής που διανύουμε. Υπάρχουν πολλά θέματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά που δεδομένα επηρεάζουν, ενώ οι απουσίες βασικών παικτών όπως οι Μπενταλέμπ, Ιμπίσεβιτς, Μπουγιελάμπ, Σανέ, Πατσιένσα, Λούντεβιγκ και Μασκαρέλ μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν. Πολύ δύσκολη η αποστολή της στο Βερολίνο, θα παίξει στο επίπεδο που μπορεί.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 29 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. 3 σερί Over 2,5 & G/G εκτός έδρας (11/12 G/G). 3 χωρίς ήττα στην έδρα της Χέρτα.

Αγωνιστικά Νέα: Έκανε το μεγάλο μπαμ και απέκτησε δανεικό για 6 μήνες από την Άρσεναλ τον Σέαντ Κολάσινατς (εκτός με Χέρτα). Ο Βόσνιος μπακ έχει περάσει φυσικά ένα φεγγάρι από τη Σάλκε και ευχαρίστως να βοηθήσει στη δύσκολη αυτή στιγμή. Πολυτέλεια ένας τέτοιος παίκτης για την τωρινή Σάλκε. Ανοιχτό το θέμα του νούμερο 1 στο τέρμα, σύμφωνα με τον Γκρος (Ρένοφ ή Φέρμαν). Επανέρχεται ο Ουτ (ΜΕ, 9/2). Εγχειρίστηκε ο μπακ Λούντεβιγκ (6/0). Νοκ-άουτ οι Μασκαρέλ (ΑΜ, 11/0), Σανέ (Α, 9/0), Πασιένσια (Ε, 8/1).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Ουλμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Σερντάρ (27′) και Ραμάν (51′, 62′), το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ράιχαρτ στο 82′.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρένοβ – Τιό, Καμπάκ, Νάστασιτς, Οτσίπκα – Σταμπουλί, Σερντάρ – Σκρίμπσκι, Ουτ, Αρίτ – Ραμάν.

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, στοιχηματικές εταιρίες, novibet casino και πολλά άλλα, πάντα στο SentraGoal!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα