Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία και Ισπανία 04/01

Κοινοποίηση

Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία και Ισπανία 04/01

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα με το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία και Ισπανία.

Ενημερωθείτε για τo πρόγραμμα του EURO 2021, τα γήπεδα στο euro 2020 στοιχημα με αναλύσεις των ομάδων και των Ομίλων, αποδόσεις και προγνωστικά.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22.00) 
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Στην 9η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς οι γηπεδούχοι πού αγνοούν την χαρά της νίκης στα τελευταία 4 παιχνίδια τους έχοντας 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς εντός έδρας κόντρα στην Γουέστ Χαμ μένοντας στο 0-0 για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Άγιοι» στα 5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ. 

Απουσίες: Βέστεργκσρντ (αμυντικός) Ρέντμουντ (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 No Goal & 4/5 Under 2.5 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες στα τελευταία 9 παιχνίδια η ομάδα του Κλόπ πού παραμένει όμως στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας και οι δύο 33 βαθμούς. Οι «κόκκινοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες.  Οι πολλές απουσίες έχουν δυσκολέψει την κατάσταση στην Λίβερπουλ πού είχε μένεις  χωρίς επιλογές. 

Απουσίες: Φάν Ντάικ (αμυντικός) Τσιμικας (αμυντικός) Γκόμεζ (αμυντικός) Γκόμεζ (αμυντικός) Μάτιπ (αμυντικός) Κεϊτά (μέσος) Ζότα (εξτρέμ)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Goal-Goal 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη έξοδος για την Λίβερπουλ πού θέλει την νίκη πάση θυσία. Οι γηπεδούχοι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. 

Θα ρισκάρω στο 1(+1) σε απόδοση 1.70 σε συνέχεια της σωστής πρόβλεψης στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι στα προγνωστικά της Δευτέρας 28/12 .

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ (22.00) 
ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι που αγνοούν την νίκη για πάνω από 5 παιχνίδια στην Λα Λίγκα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν και από την Γρανάδα με 2-1, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τις «νυχτερίδες» να τελειώνουν την αναμέτρηση με 9 παίκτες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μία νίκη για το κύπελλο.

Απουσίες: Κιλλεσεν (Τφ) Γκάμπριελ (αμυντικός) Ούγκο (αμυντικός) Λατόρε (αμυντικός)  Τζασον (επιθετικός) Γκουεδες (Επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Goal-Goal & Over 2.5 

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων

ΚΑΝΤΙΘ

Σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση οι «νεοφώτιστοι» πού βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ εντός έδρας, παραχώρησαν ισοπαλία χωρίς σκορ. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε, 3 ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη για το κύπελλο.

Απουσίες: Γκονζάλες (αμυντικός) Γκουεζάντα (αμυντικός) Σάντσες (μέσος) Μαρί (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 5/5 No Goal

Πρόταση: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, καθώς με νέα απώλεια βυθίζονται ολοένα και περισσότερο βαθμολογικά. Η κάντιθ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καθώς είναι ομάδα ψυχολογίας. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες με την Βαλένθια να έχει μεγαλύτερο κίνητρο.

Επιλογή η νίκη της Βαλένθια σε απόδοση 2.00

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα