Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιθετικά ικανές Θέλτα και Βιγιαρεάλ

Κοινοποίηση

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιθετικά ικανές Θέλτα και Βιγιαρεάλ

Δείτε το σημερινό κουπόνι οπαπ

Με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στη Γαλικία ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Ισπανική Λα Λίγκα. Μπορεί το ματς του τριημέρου να γίνεται αύριο στη Σεβίλλη, όμως Θέλτα και Βιγιαρεάλ είναι δυο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν, όπως φαίνεται μια εκ των Ευρωπαϊκών θέσεων στο πρωτάθλημα.

Η Θέλτα προέρχεται, πάντως, από ιστορικό κάζο στο Κύπελλο, αν και έπαιξε σχεδόν με 11/11 αλλαγές στη σύνθεσή της ενώ η Βιγιαρεάλ με λιγότερες αλλαγές δεν είχε θέματα στην ίδια διοργάνωση.

Θέλτα: Δύσκολα θα ξαναπάνε διακοπές προς… Ίμπιζα μεριά οι παίκτες της Θέλτα που αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα του νησιού για το Κύπελλο και γνώρισα ντροπιαστική και βαριά ήττα με 5-2. Πλέον η προσοχή της ομάδας του Βίγκο επιστρέφει στο πρωτάθλημα, εκεί όπου το ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ είναι δύσκολο και σημαντικό για τις βλέψεις της. Ο Κουντέ θα επαναφέρει φυσικά τη βασική του ομάδα, εκεί όπου θα λείψουν οι Νολίτο, Άσπας και Τάπια, τρεις σημαντικές απουσίες στην 11άδα των Γαλιθιάνων.

Στοιχηματική ανάλυση: Έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από αυτά.

Ρεπορτάζ: Ο Τάπια είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες σταθερά είναι οι Άλβαρεθ, Γιούνκα και Βάθκεθ την ώρα που χτύπησαν και δεν αγωνίζονται οι κομβικοί Άσπας και Νολίτο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μπλάνκο – Μάγιο, Αραούχο, Μουρίγιο, Ολάθα – Μπελτράν, Μπαέθα, Μέντεθ, Ντένις Σουάρεθ – Μίνα, Νολίτο

Βιγιαρεάλ: Με μια μίξη βασικών και αναπληρωματικών, η Βιγιαρεάλ δεν είχε προβλήματα κόντρα στην αδύναμη Ζαμόρα για το Κόπα ντελ Ρέι και μετά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, είναι έτοιμη για το ματς στο Βίγκο. Τα «υποβρύχια» είναι μια βαθμολογική ανάσα μακριά από την 4άδα, βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση και ευελπιστούν να συνεχίσουν την καλή παράδοση που έχουν στο «Μπαλαΐδος» με 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα ταξίδια τους εκεί. Οι απουσίες, πάντως, δε λείπουν από την ομάδα του Ουνάι Έμερι, καθώς εκτός παραμένουν οι Φόιθ, Πάκο Αλκάθερ, Κόκλιν, Ιμπόρα και Μορένο.

Στοιχηματική ανάλυση: Έχει μόνο μία ήττα στις 14 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ δέχεται γκολ σε πέντε συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ρεπορτάζ: Μορένο, Ιμπόρα και Γκασπάρ παραμένουν εκτός, ενώ κοντά στην επιστροφή είναι οι Κοκλέν και Αλκάρεθ, οι οποίοι όμως είναι αμφίβολοι. Παίζει για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Καπούε.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ασένχο – Μάριο, Τόρες, Αλμπιόλ, Ρουμπέν Πένια – Τριγκέρος, Κουμπό, Παρέχο – Μόι Γκόμεθ, Νίνιο, Τζέραρντ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά αμφίρροπη και πολύ δυνατή είναι η αναμέτρηση του «Μπαλαΐδος» που ανοίγει την αγωνιστική στην Πριμέρα. Δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε σημείο, θα εμπιστευτούμε την επιθετική δεινότητα και των δυο στο 1.85 του G-G από τη Betshop.

Για προγνωστικά για στοίχημα, livescore, online casino, βαθμολογίες και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα