Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος 14/01

Κοινοποίηση

Προγνωστικά στοιχήματος 14/01

4 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα Τρίτη, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο. Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Ελλάδα και Ολλανδία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ (17:15)

Αισθητά βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα ο Ατρόμητος  μετά την επική ανατροπή κόντρα ΠΑΟΚ την προ-προηγούμενη, αλλά και την καλή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έμεινε ισόπαλη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Κρητική ομάδα, έχασε σωρεία ευκαιριών για να προηγηθεί στο παιχνίδι με τον Μανούσο να είναι ο μοιραίος για τους «Περιστεριώτες». 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λαμία παρά της φιλότιμες προσπάθειες του Μιχάλη Γρηγορίου και των παικτών της, παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και αν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες για συμμετοχή στα Play Off τέτοια παιχνίδια εντός έδρας επιβάλλεται να τα παίρνει. Ποντάρισμα στην νίκη του Ατρομήτου σε αποδόσεις που μπορείτε να βρείτε στο oddsfooty .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ (17:15)

Αισθητά βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα ο Ατρόμητος  μετά την επική ανατροπή κόντρα ΠΑΟΚ την προ-προηγούμενη, αλλά και την καλή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έμεινε ισόπαλη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Κρητική ομάδα, έχασε σωρεία ευκαιριών για να προηγηθεί στο παιχνίδι με τον Μανούσο να είναι ο μοιραίος για τους «Περιστεριώτες». 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λαμία παρά της φιλότιμες προσπάθειες του Μιχάλη Γρηγορίου και των παικτών της, παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και αν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες για συμμετοχή στα Play Off τέτοια παιχνίδια εντός έδρας επιβάλλεται να τα παίρνει. Ποντάρισμα στην νίκη του Ατρομήτου σε απόδοση 1.70 

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ (19:30) 

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να υποδέχεται την ΑΕΚ σε εξ αναβολής παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από στραβοπάτημα κόντρα στον Πας Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με κακές καιρικές συνθήκες πού δυσκόλεψαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Ο Άρης παραμένει στην 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -8 από τον Ολυμπιακό ενώ έχει μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα. 

Στον αντίποδα η ΑΕΚ μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας 2 σερί νίκες με Παναιτωλικό και Λαμία που τις έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Βαθμολογικά βρίσκεται 4η , ενώ με νίκη θα πιάσει στους 33 βαθμούς τον Άρη. Ο Άρης εντός έδρας είναι παρά πολύ δυνατός, κέρδισε και τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο και έχει χτίσει ψυχολογία στα ντέρμπι. Η Ένωση έχει ποιότητα στο ρόστερ της όμως στα μεγάλα παιχνίδια δεν παρουσιάζεται σοβαρή, δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι έως τώρα και το παιχνίδι φανερά γέρνει προς τους γηπεδούχους. Η κάλυψη σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι απαραίτητη και θα πάμε με το 1Dnb σε απόδοση 2.07 

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων: https://youtu.be/sf2zQegtCMA 

ΒΙΛΕΜ – ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ (22.00) 

Από το κακό στο χειρότερο η Βίλεμ, με τους γηπεδούχους να μην θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα και να αγνοούν την χαρά της νίκης στα τελευταία 6 παιχνίδια τους με 5 ήττες και μία ισοπαλία. 

Στον αντίποδα η Γκρόνιγκεν παρά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις έχει το ρόστερ για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται και κοντά στην πρώτη 7αδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στη οποία βρίσκεται η Βίλεμ και να φύγει με το διπλό. Οι αποδόσεις είναι αρκετά δελεαστικές και η νίκη της Γκρόνιγκεν σε απόδοση 2.25 στο Pamestoixima.gr  θα προστεθεί στις επιλογές μου.  

ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ (21:00) 

Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο, με τον Άγιαξ να έρχεται πληγωμένος από την ισοπαλία και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Αϊντχοφεν την προηγούμενη αγωνιστική. 

Από την άλλη η Τβέντε φέτος είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια όμως με αφέλεια κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Εντός έδρας δεν τα πήγαινε καλά, έχοντας μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι περιμένω να εκμεταλλευτούν την κακή αμυντική λειτουργία της Τβέντε και να έχουν ένα εύκολο βράδυ επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Ποντάρισμα στο 2(-1.5) σε απόδοση 1.90 στη winmasters.gr

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα