Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στήριξη στα Αουτσαϊντερς από Ιταλία και Ισπανία

Κοινοποίηση

Στήριξη στα Αουτσαϊντερς από Ιταλία και Ισπανία

Αναμετρήσεις οι οποίες υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποκτήσουν και οριακό χαρακτήρα περιλαμβάνουν οι επιλογές μας από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου. Στην Ιταλία η Φιορεντίνα θα επιχειρήσει να συνέλθει από το σοκ της συντριβής με 6-0 από την Νάπολι αντιμετωπίζοντας την Κροτόνε που στο τέλος του αγώνα μπορεί να ψάχνει προπονητή. 

Την ώρα που στην Ισπανία και η Ρεάλ θα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ ενός πρόωρου αποκλεισμού από το Κύπελλο και μάλιστα από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Αλλά η Αλαβές δεν την περιμένει με αγαθές προθέσεις.      

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντροπιαστική ήττα με 6-0 από την Νάπολι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”. Η Νάπολι μπήκε δυνατά και κατάφερε και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό. Η Φιορεντίνα είχε στη συνέχεια την πρωτοβουλία και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Δεν τα κατάφερε, απογοητεύτηκε και κατέρρευσε. Δέχτηκε τρία γκολ μεταξύ 36’ και 45’ και το δεύτερο ημίχρονο έγινε μια τυπική διαδικασία.                   

Απογοητευμένος ο προπονητής της Πραντέλι σχεδόν μονολογούσε ότι αν και η ομάδα του έχασε με 6-0, ωστόσο δεν είχε ούτε μια κίτρινη κάρτα. Και η παρατήρηση του Ιταλού τεχνικού αποτυπώνει ανάγλυφα την παρουσία των “Βιόλα” όχι μόνο απέναντι στην Νάπολι, αλλά συνολικά τη φετινή σεζόν.     

Στατιστικά Στοιχήματος: Αήττητη στην έδρα της για πέντε αγωνιστικές (μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες).  

ΚΡΟΤΟΝΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταιγιστική απέναντι στην Μπενεβέντο έφτασε με εξαιρετική άνεση στην εντός έδρας επικράτηση με 4-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό. Αλλά δεν σταμάτησαν να πιέζουν για περισσότερα. Και τα κατάφεραν αφού στο 65ο λεπτό έκαναν το 4-0. Μόνο τότε ξεκόλλησαν το πόδι από το γκάζι και βρήκε την ευκαιρία η φιλοξενούμενη να πετύχει το γκολ της τιμής.          

Η νίκη αυτή, πέραν της ψυχολογικής ώθησης δεν άλλαξε πολλά για την Κροτόνε που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κατάφερε βέβαια να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον προπονητή της, αλλά αν δεν αλλάξει δραματικά η θέση της, οι μέρες του στον πάγκο θα είναι μετρημένες. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι σερί G/G ανεξαρτήτως έδρας.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ίσως από τις πιο αναξιόπιστες ομάδες πανευρωπαϊκά αυτή τη σεζόν η Φιορεντίνα, αλλά αν δεν κερδίσει και αυτή την Κροτόνε μάλλον θα αρχίσει να αγχώνεται.   

Επιλογή μας ο άσος στο pamestoixima.gr 

ΑΛΑΒΕΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΑΛΑΒΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποδέχτηκε τη Σεβίλλη και έχασε δύσκολα με 1-2. Αιφνιδιάστηκε καθώς στο 3ο λεπτο και στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση των φιλοξενούμενων δέχτηκε το 0-1. Άμεση αντίδραση των γηπεδούχων και στο 12’ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Όμως ακόμη ένα λάθος της άμυνάς τους στο 30’ έδωσε στους Ανδαλουσιάνους και πάλι το προβάδισμα.  Στη συνέχεια και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο η Αλαβές προσπάθησε να πιέσει και δημιουργήσει επικινδυνες καταστάσεις. Και το πέτυχε στην εκπνοή κερδίζοντας πέναλτι, αλλά αστόχησε και έτσι έμεινε το 1-2.           

Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Αλαβές, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει πιο δραστήρια και πιο αποφασισμένη να παλέψει κάθε παιχνίδι. Και στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει η πίστη ότι τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.       

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί G/G ανεξαρτήτως έδρας. 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκλεισμός-σοκ μετά από την ήττα με 2-1 στην παράταση από την Αλκογιάννο, ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Αγνώριστοι οι παίκτες της πρωταθλήτριας κατάφεραν να πετύχουν γκολ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Και μάλλον θεώρησαν ότι εκεί τελείωσαν όλα. Δέχτηκαν την ισοφάριση στο 80’ και το σοκ ολοκληρώθηκε στο 115’.           

Όσο προχωράει η σεζόν αποδεικνύεται ότι η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος σκέπασε τα αγωνιστικά προβλήματα που βγάζει φέτος η Ρεάλ. Οι περισσότεροι από τους παίκτες του ρόστερ δείχνουν ότι δεν έχουν κάποιο αγωνιστικό κίνητρο και έχουν περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά τους χρόνια. Και αποτελέσματα από αυτό της περασμένης Τετάρτης θα το υπενθυμίζουν.           

Στατιστικά Στοιχήματος: Σε μόλις ένα από τα τελευταία έξι εκτός έδρας έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρεάλ ή που θα παρουσιαστεί αποφασισμένη να απαντήσει μετά το στραπάτσο του Κυπέλλου ή θα αγωνιστεί επηρεασμένη από αυτό. Όπως και να έχει αξίζει το ρίσκο της κόντρας.          

Επιλογή μας το 1Χ 

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα