Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με το 1.90 στη Γερμανία και την πρόκριση της Γουλβς

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Με το 1.90 στη Γερμανία και την πρόκριση της Γουλβς

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (08/01), περιέχει αγωνιστική δραστηριότητα από δύο χώρες στην Ευρώπη. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Λίγο αργότερα και στο Κύπελλο Αγγλίας, η Γουλβς υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας.

Ας δουμε τις σημερινές αναλυσεις αγωνων παμε στοιχημα:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30)

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Μπίλεφελντ, πετυχαίνοντας το καθοριστικό γκολ στο 58ο λεπτό. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Μπούντεσλιγκα, ενώ κράτησε το μηδέν μετά από επτά υποχρεώσεις στην κατηγορία. Βρίσκεται στην 7η θέση με 21 βαθμούς, απέχει στο -3 από την εξάδα και χρειάζεται να βελτιωθεί κατά κύριο λόγο στα μετόπισθεν. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Τουράμ (επιθετικός).

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εντός έδρας με σκορ 5-2 τη Μάιντζ, σε αναμέτρηση που προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή της. Πίσω στο σκορ με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση ταυτόχρονα στάθηκε τυχερή και έκανε την ολική ανατροπή. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 12 αγωνιστικές, με απολογισμό: εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει 33 πόντους και βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη θέση. Προέρχεται από εννέα διαδοχικά Goal/Goal στην Μπούντεσλιγκα, ενώ τα επτά συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal. Αμφίβολη η συμμετοχή του Γκνάμπρι (εξτρέμ), που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Προπονήθηκαν κανονικά και μπήκε στην αποστολή ο Κομάν (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Απογοητευτική η εικόνα της Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι του 2021. Συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά, δέχεται εύκολα φάσεις και δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό να κρατήσει το μηδέν. Η Γκλάντμπαχ είναι ομάδα που όταν βρίσκει χώρους βρίσκει λύσεις, αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό Goal/Goal+Over 3.5 με απόδοση 1.90 στο Stoiximan.

Διαβάστε εδώ περισσότερα προγνωστικά Γερμανίας.

ΓΟΥΛΒΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (21:45)

Η Γουλβς προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στην Μπράιτον. Βρέθηκε να χάνει από το 13ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και σκόραρε τρεις φορές πριν βγει το ημίχρονο. Στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και αμυντικά απέτυχε να αντιδράσει, δεχόμενη την ισοφάριση στο 70′. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Την επόμενη αγωνιστική (12/01) φιλοξενεί την Έβερτον. Οι απαιτητικές υποχρεώσεις ανάγκασαν τη διοίκηση και τον τεχνικό Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να ανακαλέσει τους δανεισμούς δύο ποδοσφαιριστών. Επέστρεψαν οι Γκιμπς-Γουάιτ (μέσος) και Κουτρόνε (επιθετικός), αμφότεροι αναμένεται να παίξουν στο παιχνίδι Κυπέλλου. Παραμένει σταθερά εκτός ο Ραούλ Χιμένες (επιθετικός).

Η Κρίσταλ Πάλας επέστρεψε στα τρίποντα, με το εντός έδρας 2-0 απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, εν συνεχεία βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Λονδίνου, αποτέλεσμα που αναμένεται να επαναφέρει την ηρεμία. Ο τεχνικός Ρόι Χόντσον θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι με τη Γουλβς στο «Μόλινιου». Εκτός αποστολής οι Σλουπ (μπακ), Νταν και Κέιχιλ (στόπερ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Μιλιβόγεβιτς (βασικός χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Κρίσταλ Πάλας θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, ενώ έχει και ορισμένους τραυματίες. Η Γουλβς επιδιώκει τη διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου, σε αναμέτρηση που έχει προβάδισμα. Επιλογή η πρόκριση των γηπεδούχων με απόδοση 1.55 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα