Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: «Καίγεται» για βαθμούς η Τορίνο

Κοινοποίηση

Στοίχημα: «Καίγεται» για βαθμούς η Τορίνο

Βήμα βήμα οδηγίες για bwin εγγραφη

Ακόμα ένα πολύ γεμάτο τριήμερο ξεκινάει σήμερα, με τα (κλασικά πλέον) δύσκολα ραντεβού της Παρασκευής. Εμείς αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στην Ιταλία και το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει σήμερα για τη Σέριε Α.

Στο Τορίνο, η τοπική ομάδα που φέτος έχει μπει σε αρκετά μεγάλες περιπέτειες στην ουρά της βαθμολογίας, φιλοξενεί την… κυκλοθυμική Φιορεντίνα, σε ένα πολύ δύσκολο για προβλέψεις, αλλά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο ανοίγει την αυλαία της κρίσιμης 20ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε μερικά στοιχεία για τις δυο ομάδες.

Τορίνο: Αρκετά βελτιωμένη σαν εικόνα με νέο τεχνικό τον Νταβίντε Νικόλα, αλλά το ίδιο ευάλωτη στην αμυντική της γραμμή, η Τορίνο «γλίτωσε» την ήττα στο Μπενεβέντο, καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό κόντρα στην ομάδα του Ιντζάγκι στις καθυστερήσεις χάρη σε τέρμα του Ζάζα. Μέχρι να έρθει η στιγμή να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού, κάθε παιχνίδι θα είναι «τελικός» για τη «γκρανάτα», ειδικά τα ματς στην έδρα της. Αρχικά, έρχεται αυτό κόντρα στη Φιορεντίνα. Μια αρκετά δύσκολη αποστολή, καθώς οι «βιόλα» έχουν ποιότητα, την οποία δεν έχουν δείξει αρκετά φέτος. Οι γηπεδούχοι θα πάνε το ματς στην υπομονή, με στόχο να «χτυπήσουν» στο κατάλληλο σημείο.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Μπενεβέντο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Βιόλα (32′ πεν.) και Λαπαντούλα (49′), απάντησε ισάριθμες φορές ο Τζάτζα (51′, 90+3′).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Σίριγκου – Μπουοντζόρνο, Λιάνκο, Ροντρίγκεζ – Σίνγκο, Λινέτι, Ρινκόν, Λούκιτς, Ανσάλντι – Τζάτζα, Μπελότι.

Φιορεντίνα: Κατάφερε να αντιδράσει άμεσα μετά τη ντροπιαστική ήττα στη Νάπολη, καθώς επιβλήθηκε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 επί της Κροτόνε. Οι παίκτες του Τσέζαρε Πραντέλι έχουν δείξει αρκετές φορές δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέσα στη σεζόν, όπως αυτό κόντρα στους «παρτενοπέι» και αυτό στο διπλό επί της Γιουβέντους πριν μερικές εβδομάδες. Το μόνο βέβαιο είναι πως έχουν μονάδες πολύ υψηλού επιπέδου, που παίζουν ανάλογα τη διάθεσή τους. Οι «βιόλα» έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις Ευρωπαϊκές θέσεις και ουσιαστικά ο μόνος στόχος που τους μένει είναι να εξασφαλίσουν την μαθηματική τους παραμονή γρήγορα για να παίξουν πιο άνετα. Για το ματς του Τορίνο δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Μποναβεντούρα (20′) και Βλάχοβιτς (32′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νουανκουό στο 66′.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Ντραγκόβσκι – Μιλένκοβιτς, Πετσέγια, Ιγκόρ – Κάσερες, Μποναβεντούρα, Αμραμπάτ, Καστροβίλι, Μπιράγκι – Ριμπερί, Βλάχοβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο σημείο που έχει φτάσει η Τορίνο και με ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, κάθε βαθμός ή ακόμα καλύτερα κάθε νίκη είναι «χρυσάφι». Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι βαθμολογικά, δύσκολα μπορούν να κοιτάζουν ψηλότερα, αλλά ούτε κινδυνεύουν. Πάμε στον καλοπληρωμένο άσο του 2.65 της bwin.

Για προγνωστικά στοιχήματος, καζίνο, φρουτάκια, livescore και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα