Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θεοφανεία: Για τάμα στον άρρωστο αδερφό του βούτηξε ο 24χρονος που τραυματίστηκε

Κοινοποίηση

Θεοφανεία: Για τάμα στον άρρωστο αδερφό του βούτηξε ο 24χρονος που τραυματίστηκε

«Δε βούτηξε για χαβαλέ» δήλωσε ο θείος του άτυχου 24χρονου

Τάμα για να γίνει καλά ο άρρωστος αδερφός του, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια είχε κάνει ο 24χρονος που βούτηξε για να πιάσει το σταυρό στα Θεοφάνια.

Τρεις μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου, ο θείος του, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, ράγισε καρδιές για τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου που βούτηξε στην Αμάρυνθο για να πιάσει τον Σταυρό. 

Ο 24χρονος χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια και διεγνώσθη με τετραπληγία. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του νεαρού: «Δεν βούτηξε για χαβαλέ», εξηγώντας πως είχε κάνει τάμα προκειμένου να γίνει καλά ο αδερφός του, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Ο θείος του 24χρονου απηύθυνε έκκληση σε όλους να προσευχηθούν για τον Γιάννη

Όσοι τον ξέρουν μιλούν για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο παιδί. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, την Παραμονή των Χριστουγέννων, είχε κάνει δωρεά μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της η ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλου Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

typosthes.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα