Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

WEBFREEBETS BETS: Προβλέψεις από Ευρώπη

Κοινοποίηση

WEBFREEBETS BETS: Προβλέψεις από Ευρώπη

5 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία. 

Δείτε εδώ τα μακροχρόνια στοιχήματα από το euro 2021 και βρείτε τα τελευταία euro 2020 προγνωστικα, όπως επίσης και το πρόγραμμα των αγώνων και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (22:00) 

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους «Αγίους» μετά από 3 σερί νίκες και μία ισοπαλία. Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ  εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν δίκαια με 3-1. Βαθμολογικά παραμένουν στην 11η θέση με 29 βαθμούς σε 19 παιχνίδια με μοναδικό στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Στον αντίποδα η Άστον Βίλα ακόμη προσπαθεί να καταλάβει πως ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπέρνλι. Οι «χωριάτες» ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2 μέχρι το 70ο λεπτό έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, και μέσα σε δύο λεπτά η Μπέρνλι ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους δείγμα της κάκιστης αγωνιστικής συμπεριφοράς που έχουν το τελευταίο διάστημα. Εντός έδρας Σαουθάμπτον έχει και την προϊστορία μαζί της παραμένοντας αήττητη στα παιχνίδια με την Άστον Βίλα. Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε απόδοση 2.60 στην Novibet και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Δείτε εδώ τις προβλέψεις από προηγούμενο άρθρο του webfreebets.com

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΓΚΛΑΜΠΑΧ (16:30)

Σε αγωνιστική πτώση οι γηπεδούχοι που μετράνε δύο σερί ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, αποτέλεσμα που τους απομάκρυνε από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε άνετα εντός έδρας της Ντόρτμουντ με 4-2, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Τα «Πουλάρια» διανύουν πολύ καλό φεγγάρι, με την Ουνιόν να δείχνει ότι ξέμεινε από δυνάμεις και ιδέες. Το διπλό της Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση και έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Επιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Γκλάντμπαχ στο 2.25 στην Stoiximan.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΓΟΥΛΒΣ (17:00)

Εντός έδρας ήττα για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ. Η Πάλας κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης όμως η απάντηση ήταν άμεση από τα «σφυριά». Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να μένουν από δυνάμεις. Βαθμολογικά βρίσκονται στην 14η θέση και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη η Γούλβς κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία στο «Στάνφορντ Μπριτζ». Οι «λύκοι» δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά το Europa League, καθώς φέτος κινούνται κάτω από την μετριότητα. Η απουσία του Χιμένεθ στο επιθετικό κομμάτι έχει δέσει τα χέρια του Νούνο Εσπιρίτο, με την Γουλβς να μετρά μόλις τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας εμφανίζονται αρκετά συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί φέτος, κάτι που τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση. Περιμένω κλειστό και ισορροπημένο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας να παίρνει εύκολα ή δύσκολα την νίκη. Ποντάρισμα στον άσσο (1) σε απόδοση 2.40 bet365.

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΕΡΤΑ (16:30) 

Σε τρομερή κατάσταση η Άιντραχτ το τελευταίο διάστημα, συνέτριψε εκτός έδρας την Αρμίνια την προηγούμενη αγωνιστική με 5-1. Η επιστροφή του Γιόβιτς στην ομάδα που τον ανέδειξε λειτουργεί ευεργετικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονται στην 6η θέση του πρωταθλήματος, 5 βαθμούς πίσω από την 2η Λειψία. 

Από την άλλη η Χέρτα αγνοεί τη χαρά της νίκης για πάνω από τέσσερα παιχνίδια έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο,έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια με την Αϊντραχτ να είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Περιμένω τους γηπεδούχους να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και εντός αγωνιστικού χώρου. Επιλογή ο άσσος (1) σε απόδοση 1.80 Novibet.

ΕΪΜΠΑΡ – ΣΕΒΙΛΛΗ (15:00) 

Χωρίς για πάνω από 5 παιχνίδια παραμένουν οι γηπεδούχοι πού βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική αν πήραν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Θέλτα σταματώντας το σερί των τριών ηττών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στον αντίποδα η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Βαθμολογικά βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς σε 19 παιχνίδια με μοναδικό στόχο να παίξει και του χρόνου στο Champions League. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε άνετα της Κάντιθ με 3-0,ενώ μεσοβδόμαδα πήρε πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του copa del rey επικρατώντας και της Βαλένθια με το ίδιο σκορ. η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια με τη Σεβίλλη να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ποντάρισμα στο διπλό της Σεβίλλης σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα