Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αναφορά στον Εισαγγελέα για τους φιλάθλους στο Ξάνθη – Ιωνικός

Κοινοποίηση

Αναφορά στον Εισαγγελέα για τους φιλάθλους στο Ξάνθη - Ιωνικός

Όπως ενημέρωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού, εστάλη αναφορά στον προϊστάμενο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν παραβιάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, περί εκτάκτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, σχετικά με την παρουσία φίλαθλων στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα Ξάνθη-Ιωνικός για τη Super League 2.

Τσετινές: «Στο Ξάνθη-Ιωνικός ήταν 158 άτομα, έχουμε τη λίστα»

Η Ξάνθη, μέσω του αθλητικού της διευθυντή Ανέστη Τσετινέ στο gazzetta.gr, πήρε θέση για την εικόνα του συνωστισμού που παρατηρήθηκε στις εξέδρες της, στο ματς με τον Ιωνικό. Το όριο των ατόμων, οι προκλήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας, η θέση της Super League 2 κι ο εκνευρισμός του Μαυρωτά.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Ξάνθης, Ανέστη Τσετινέ, ο οποίος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις τονίζοντας ότι «αν ο Ιωνικός δεν έχανε δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα».
«Αν ο Ιωνικός δεν έχανε δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Το πρωτόκολλο που έχουμε στα χέρια μας κάνει λόγο για 300 άτομα που μπορούν να είναι στο γήπεδο. Η λίστα μας έχει καταγεγραμμένα 158 άτομα, τα οποία θερμομετρήθηκαν πριν μπουν στο γήπεδο, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Σ’ αυτά τα 300 άτομα είναι παίκτες, προσωπικό, η Κ19… 
Όπως καταλαβαίνετε ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν στις εξέδρες του γηπέδου μας ήταν κατά πολύ κάτω από το επιτρεπόμενο όριο. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται εκ του πονηρού από ανθρώπους του Ιωνικού, οι οποίοι ήταν στην απέναντι εξέδρα και έβριζαν σ’ όλη τη διάρκεια του ματς παίκτες θίγοντας οικογένειες. Προκαλούσαν και ζητούν και τα ρέστα. Δεν τους γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους του Ιωνικού αλλά δεν μπορούν να θίγουν μια ομάδα όπως η Ξάνθη, που δεν θα έκανε τίποτα παράτυπο για να νικήσει έναν αγώνα. Μπορεί αυτά να γίνονταν παλιά, δεν το γνωρίζω. Με εμάς όμως όχι.
Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους, όχι μόνο με τον Ιωνικό».
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα