Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο τρίποντο για την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0 τα Τρίκαλα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Νέο τρίποντο για την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0 τα Τρίκαλα

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και τρίτη συνολικά, πανηγύρισε ο ΑΟ Ξάνθης το Σάββατο (13/2) το απόγευμα. 
Στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της SL2, η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς επικράτησε με 1-0 επί των Τρικάλων, προσθέτοντας τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της και φτάνοντας στους 12 στον σχετικό πίνακα, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο. 
Στο παιχνίδι που έγινε στο Xanthi FC Arena, η ξανθιώτικη ομάδα μετέτρεψε σε ουσία την απόδοσή της και με σκόρερ τον Καπνίδη (60′) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα αφού χρειάστηκε και ο Ίτσο να μπλοκάρει το πέναλτι του Ριζογιάννη στις καθυστερήσεις. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΟΞ, αυτή της 9ης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον Διαγόρα, στη Ρόδο.

Το φιλμ του αγώνα 
Στον αγώνα του Σαββάτου, στο 22′ μετά από σέντρα του Σχρόιεν, η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε άουτ και στο 29′ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Αλμπάνη. 
Στο 34′ το σουτ του Ντίνα από πλάγια θέση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 35′ το σουτ του Σταματή κόντραρε και βρήκε στην οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 59′ το γύρισμα του Σταματή απέκρουσε σε κόρνερ ο Ίτσο. 
Στο 60′ μετά από κόντρα επίθεση ο Σχρόιεν από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Καπνίδης μετά από το πρώτο σουτ του Έμπερτ που κόντραρε στον Αλμπάνη, με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 
Στο 63′ το σουτ του Καπνίδη μπλόκαρε ο Γιακουμής. Στις καθυστερήσεις ο Βρέσκας υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φασίδη και καταλόγισε το πέναλτι. 
Την εκτέλεσή του στο 94′ ανέλαβε ο Ριζογιάννης που νικήθηκε από τον Πολ Ίτσο που μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία το πέναλτι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) με α’ βοηθό τον Νικόλαο Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Φλώρινας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Τακίδης (ΕΠΣ Κιλκίς).
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Πέτροβιτς (46′ Στάθης), Πόποβιτς (58′ Τεσίγια), Μπριλάντε, Έμπερτ, Ντίνας (58′ Σιατραβάνης) Σχρόιεν (78′ Βόλτερς), Καπνίδης.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (77′ Καλούγκα), Νιάρος (77′ Διαμαντόπουλος), Παπαγεωργίου, Πέλκας (85′ Κλεμέντε), Κεχαγιάς, Αλμπάνης (64′ Ευθυμίου), Ζώγκος (64′ Φασίδης).

Νέο τρίποντο για την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0 τα Τρίκαλα [ΦΩΤΟ]

Νέο τρίποντο για την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0 τα Τρίκαλα [ΦΩΤΟ]

Νέο τρίποντο για την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-0 τα Τρίκαλα [ΦΩΤΟ]

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα