Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 6 & 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 6 & 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.45 μέχρι 3.60.

Το φαβορί

Η Τζούνιορ είναι βαριά φανέλα στην Κολομβία και ξεκίνησε με δύο στα δύο εντός έδρας τη νέα σεζόν. Τώρα θα έχει πίσω στην ενδεκάδα της όλους τους βασικούς που ξεκούρασε μεσοβδόμαδα, απέναντι σε μια Αλιάνσα που αδυνατεί να βρει χημεία μετά το ολικό λίφτινγκ στις μεταγραφές και έχει πίεση πάνω της από το κακό ξεκίνημα.

Τζούνιορ-Αλιάνσα 1 (1.45 ) 

Ο διπλασιασμός

Η Μπρόντμπι εκμεταλλεύτηκε την ήττα-γκέλα της Μίντιλαντ και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά το διπλό στο Νόρτσελαντ. Στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή (5-0-1) και μπορεί να εκμεταλλευτεί την μέτρια εικόνα που εμφανίζει μακριά από την έδρα της η Aαλμποργκ (2-2-2). Ασος στο 2.00.

Μπρόντμπι-Ααλμποργκ 1 (2.00 ) 

Το fair over

Εβαζε και έβαζε η Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ φώναζε στους παίκτες να μην σταματήσουν απέναντι στους 9 της Σαουθάμπτον. Ηθελε να δει όλους τους μεσοεπιθετικούς να «ξεμπουκώνουν» και την ομάδα να βρίσκει αρκετά τέρματα. Η Εβερτον έχει επίσης επιθετικές ικανότητες και μονάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στην άμυνα της γηπεδούχου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Εβερτον Over (1.70 ) 

Το value over

Η Οστάνδη διαθέτει την 3η καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας, κυνηγά τα πλέι οφ και έχει σημειώσει 10 over σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Σεντ Τρούιτεντ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, πλέον είναι πιο άνετη στην βαθμολογία και σκόραρε στα 8/9 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μάλιστα, σε 7 απ’ αυτά τουλάχιστον δύο φορές.

Oστάνδη-Σεντ Τρούιντεν Over (1.85 ) 

Tο αουτσάιντερ

Να σβήσει το κακό ξεκίνημα και να κερδίσει μπόλικες θέσεις στη βαθμολογία έχει στόχο η Μπράντφορντ, για αυτό άλλαξε προπονητή και έφερε εννέα νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο άμεσα. Ικανή απόλυτα για το καλοπληρωμένο διπλό στην Εξετερ, που είχε και ματς μεσοβδόμαδα.

Εξετερ-Μπράντφορντ 2 (3.60) 

Το Λάτιν

Στα χέρια της πλέον κρατά την υπόθεση τίτλου στη Βραζιλία η Φλαμένγκο, καθώς εάν κερδίσει τα τέσσερα εναπομένοντα ματς της, θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Στο σημαντικό σημείο της σεζόν έβγαλε χαρακτήρα η ομάδα του Σένι. Η ποιότητα και η κλάση των παικτών παίζουν καθοριστικό ρόλο και η Φλαμένγκο μπορεί να κάνει ένα κομβικό βήμα για τον τίτλο με διπλό στην έδρα της Μπραγκαντίνο

Μπραγκαντίνο-Φλαμένγκο 2 (2.05) 

Το ειδικό στοίχημα

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ μονομαχούν τη τελευταία διετία στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος έχουν την πρωτιά και σε έναν ακόμη πίνακα, εκείνον των κόρνερ. Πρώτη η Σίτι, δεύτερη η Λίβερπουλ, προφανής επιλογή για ειδικό στοίχημα ένα υψηλό over στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι over 1,5 κόρνερ (2.85)

Μπάσκετ

Σπουδαίο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Basket League με τον Κολοσσό Ρόδου να υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι Ροδίτες προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από το Μεσολόγγι. Από την άλλη, ο Γηραιός μέτρα 3 συνεχόμενες ευρωπαϊκές νίκες στο Fiba Europe Cup. Περιμένω ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έτσι το συν 6.5 πόντοι του Ηρακλή στο 1.72 είναι καλή επιλογή

Κολοσσός Ρόδου – Ηρακλής 2 + 5,5 (1.81) 

Οι επιλογές μας με χρονολογική σειρά

    • Εξετερ-Μπράντφορντ 2 (3.60) / Σάββατο

    • Κολοσσός Ρόδου – Ηρακλής 2 + 5,5 (1.81) / Σάββατο

    • Οστάνδη-Σεντ Τρούιντεν Over (1,85) /Σάββατο

    • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Εβερτον Over (1,70) /Σάββατο

    • Τζούνιορ-Αλιάνσα 1 (1.45)/ Σάββατο

    • Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι over 11,5 κόρνερ (2.85) /Κυριακή

    • Μπρόντμπι-Ααλμποργκ 1 (2.00) / Κυριακή

    • Μπραγκαντίνο-Φλαμένγκο 2 (2,05) /Kυριακή

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Sportingbet, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα