Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop: Από σήμερα οι αιτήσεις

Κοινοποίηση

Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop: Από σήμερα οι αιτήσεις


Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop:
Σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό» με στόχο την επιχορήγηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Αυτό προβλέπεται στην απόφαση για την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στη νέα δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό», που υπέγραψε την Παρασκευή (12/2) ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Στόχος της νέας δράσης είναι να στηριχθεί η λειτουργία των ΜμΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους χώρους τους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

Με τη νέα δράση, ο προϋπολογισμός της οποίας είναι 80 εκατ. ευρώ, επιδοτούνται δαπάνες μέχρι 5.000 ευρώ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και αναμένεται να ωφεληθούν περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις του κλάδου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα