Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα προγνωστικά: Δύο Goal/Goal με 1.75 και 1.78

Κοινοποίηση

Στοίχημα προγνωστικά: Δύο Goal/Goal με 1.75 και 1.78

Δύο επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό (04/02) πρόγραμμα στοιχήματος από την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, διεξάγεται το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Την ίδια ώρα (22:00) και για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ισπανίας, η Μπέτις υποδέχεται την Μπιλμπάο.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε Championsbet εγγραφή.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00)

Η Τότεναμ ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Μπράιτον, δεύτερη σερί αναμέτρηση χωρίς να πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 17ο λεπτό, στη συνέχεια δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση και έφθασε κοντά να δεχθεί και δεύτερο. Απογοητευτική εμφάνιση από το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανέστατο το κενό με την απουσία του ηγέτη στην επίθεση Χάρι Κέιν και καλείται να δείξει χαρακτήρα. Απέχει στο -7 από την τετράδα, έχει δύο παιχνίδια λιγότερα στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ρεγιλόν (βασικός μπακ), Λο Σέλσο, Άλι (μέσοι) και Κέιν (επιθετικός).

Η Τσέλσι έκαμψε την αντίσταση της ανεβασμένης Μπέρνλι, με το εντός έδρας τρίποντο 2-0. Πρώτη νίκη στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ για τον τεχνικό Τόμας Τούχελ, τις λύσεις έδωσαν δύο Ισπανοί με τους Αθπιλικουέτα και Μάρκος Αλόσον να σκοράρουν στο 40ο και 84ο λεπτό αντίστοιχα. Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική κράτησε ανέπαφη την εστία της, έχει 33 βαθμούς όσους και η Τότεναμ με με ένα παιχνίδι περισσότερο. Δίνει μάχη για να προλάβει την τετράδα και μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφίβολη η συμμετοχή των Ζουμά (στόπερ) και Χάβερτζ (χαφ), αμφότεροι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορρoπημένο ζευγάρι και θα δοθεί μάχη στο λονδρέζικο ντέρμπι. Πρωταρχικός στόχος για τις Τότεναμ και Τσέλσι είναι να μην ηττηθούν, με βάση την εικόνα τους κρίνουμε πως δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν το μηδέν. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.75 στη Champions bet.

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00)

Η Μπέτις επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, με την εντός έδρας νίκη 1-0 απέναντι στην Οσασούνα. Βρήκε τη λύση με τον Ιγκλέσιας στο 79ο λεπτό, συνεχίζει να μειώνει τη διαφορά από την εξάδα και απέχει στο -2 από τη Σοσιεδάδ. Παραμένει αήττητη για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Απολογισμός, πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, τελευταία φορά που ηττήθηκε στις 29/12/20 με 4-3 στην έδρα της Λεβάντε. Για να βρεθεί στα προημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Σοσιεδάδ στην παράταση με σκορ 3-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Μπράβο (τερματοφύλακας), Μπάρτρα (στόπερ) και Λάινες (μεσοεπιθετικός).

Η Μπιλμπάο ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Μπαρτσελόνα, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 74ο λεπτό. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Το Κύπελλο αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να της δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο. Στη φάση των «16» απέκλεισε εκτός έδρας με σκορ 2-1 την Αλκογιάνο, σε παιχνίδι που χρειάστηκε να ανατρέψει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Λογικά προλαβαίνει ο μπακ Μπαλενθιάγα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων σε αναμέτρηση, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά και αφήνουμε στην άκρη την ενασχόληση με το τελικό αποτέλεσμα. Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά και το τελευταία διάστημα εμφανίζονται συνεπείς στο σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal με 1.78 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα