Φουντούλης: «Είναι πολύ ψηλό το ταβάνι αυτής της Εθνικής»

Φουντούλης: «Είναι πολύ ψηλό το ταβάνι αυτής της Εθνικής»

Φουντούλης: «Είναι πολύ ψηλό το ταβάνι αυτής της Εθνικής»

Αμέσως μετά την νίκη επί της Ρωσίας με 13 – 10 και την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, ο Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στην σελίδα της ΚΟΕ και αναφέρθηκε στο λαμπρό μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στην άμεση επιστροφή του στην κορυφή του παγκόσμιου πολο.

Οι δηλώσεις του:

«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Η Ελλάδα διαχρονικά βρίσκεται στους Ολυμπιακούς αγώνες και είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτήν την παράδοση της χώρας. Στο Ρότερνταμ πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά και αποζημιωθήκαμε».

«Στον ημιτελικό απέναντι στη Ρωσία παίξαμε αποφασισμένα και πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

«Το μέλλον αυτής της ομάδας είναι λαμπρό. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις για την συμμετοχή μας το καλοκαίρι στο Τόκιο. Έχει μεγάλη σημασία ότι θα είμαστε εκεί, στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού. Το ταβάνι όμως του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι αρκετά ψηλά. Θα κινηθούμε βήμα – βήμα. Σιγά – σιγά θα πάμε στην Ιαπωνία, να απολαύσουμε την συμμετοχή και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

«Η σημερινή επιτυχία πιστώνεται σε όλα τα παιδιά. Η συγκεκριμένη Εθνική ομάδα διαθέτει ποιότητα και ταλέντο. Ανάμεσα της βρίσκονται έμπειροι παίκτες που αγωνίζονται στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ τα νέα παιδιά είμαι βέβαιος ότι θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια στο παγκόσμιο πόλο».

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την αφοσίωσή της στο έργο μας. Με την βοήθειά της και την μεγάλη προσπάθεια προπονητών και παικτών φτάσαμε πρόσφατα, τον περασμένο Γενάρη, στο χρυσό μετάλλιο του World league, ενώ σήμερα προκριθήκαμε στην Ολυμπιάδα. Επανερχόμαστε δυναμικά στις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου πόλο. Τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο».

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال