Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα η JTI της ΣΕΚΑΠ

Κοινοποίηση

Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα η JTI της ΣΕΚΑΠ

Ύψιστη διάκριση από το “Top Employers Institute” για τις άριστες εργασιακές συνθήκες

Η JTI No.1 “Κορυφαίος Εργοδότης” στην Ελλάδα

Τον τίτλο του Νο.1 “Κορυφαίου Εργοδότη” (Top Employer) στην Ελλάδα απένειμε στην JTI, ο διεθνούς κύρους οργανισμός “Top Employers Institute” σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε για την ανακοίνωση των φετινών διακρίσεων/αποτελεσμάτων. 

Πιο συγκεκριμένα, η JTI Ελλάδας απέσπασε την ύψιστη διάκριση του Νο.1 “Κορυφαίου Εργοδότη”, στις τρεις πρώτες εταιρείες που διακρίθηκαν και μεταξύ των 15 που πιστοποιήθηκαν συνολικά στην Ελλάδα φέτος, ενώ την 1η θέση κατέλαβε και η JTI σε ευρωπαϊκό επίπεδο.   

Η πιστοποίηση απονέμεται σε εταιρείες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, προσφέροντας παράλληλα κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων και επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιστοποιούν τις πρακτικές τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Με αφορμή την τιμητική αυτή διάκριση, ο CEO της JTI Hellas, κ. Victor Crespo κάνει λόγο για μια σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας να προωθήσει μια εταιρική κουλτούρα που περιστρέφεται γύρω από τον άνθρωπο.

«Σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά και στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία, αυτή η διάκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξία για την JTI,  καθώς αποτελεί μια σαφή απόδειξη της κουλτούρας μας να βάζουμε τους ανθρώπους μας πάνω από όλα, προσαρμοζόμενοι και ανταποκρινόμενοι στις νέες προκλήσεις» τονίζει ο κ. V. Crespo και προσθέτει: «Οι εργαζόμενοί μας παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά μας και οι διαρκείς προσπάθειές μας προς αυτή την κατεύθυνση επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι η JTI πιστοποιήθηκε φέτος για 9η συνεχή χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα. »

Η ανάδειξη της JTI Hellas σε πρώτο τη τάξει ‘Κορυφαίο Εργοδότη’ αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στη φροντίδα των ανθρώπων της και αποδεικνύει τον λόγο που πρωτοστατεί μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών της χώρας, για τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες τις οποίες παρέχει, την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ταλέντου των εργαζομένων της σε όλα τα επίπεδα και την πρόοδο που έχει σημειώσει για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών της που αφορούν στην ευημερία, την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα