Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

Κατάπιε το ασύρματο ακουστικό του ενώ κοιμόταν!

Κοινοποίηση

Κατάπιε το ασύρματο ακουστικό του ενώ κοιμόταν!

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί προκειμένου να αφαιρεθεί το ξένο σώμα από τον οισοφάγο του

Απίστευτο περιστατικό στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ! Ένας άντρας που ένιωθε δυσφορία κατά την κατάποση σοκαρίστηκε όταν έμαθε τον λόγο. Ένα ασύρματο ακουστικό βρέθηκε κολλημένο στον οισοφάγο του και όπως φάνηκε ο ίδιος το είχε καταπιεί κατά λάθος ενώ κοιμόταν.

Ο άνδρας είπε ότι ενώ ένιωθε εντάξει όταν ξύπνησε άρχισε να δυσκολεύεται όταν προσπάθησε να πιει νερό. «Δεν έλεγε να κατέβει, έπρεπε να σκύψω για να το αφήσω να χυθεί στο νεροχύτη. Αηδία», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook μιλώντας για το ασυνήθιστο γεγονός.

Νιώθοντας «μεγάλη πίεση στο στήθος» πίστεψε πως είχε απλά ξηρό λαιμό αφού είχε μάλιστα περάσει το προηγούμενο βράδυ φτυαρίζοντας χιόνι.

Σύντομα παρατήρησε ότι τα ακουστικά του, τα οποία φορούσε όταν πήγε για ύπνο το προηγούμενο βράδυ, έλειπαν και πως «μπορούσε να βρει μόνο το ένα μετά αφού έψαξε καλά το υπνοδωμάτιο».

Εκείνος και η οικογένειά του άρχισαν να αστειεύονται πως κατάπιε τη συσκευή στον ύπνο του, πριν καταλάβουν ότι αυτή ήταν όντως η αλήθεια. Ο νεαρός χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το ακουστικό.

Η σύζυγός του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφού έκαναν ακτινογραφία ανακάλυψαν το χαμένο ακουστικό στο κάτω μέρος του οισοφάγου του. Μετά την επέμβαση ο νεαρός μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του και πλέον νιώθει εντελώς καλά.

«Προσοχή με τα ασύρματα ακουστικά όταν κοιμάστε, δεν ξέρετε ποτέ πού θα καταλήξουν!» προειδοποίησε με ανάρτηση του.

Πολλοί ήταν και αυτοί που ήθελαν να μάθουν αν η συσκευή λειτουργούσε ακόμα. «Λειτουργεί, αλλά μόνο στη μισή ένταση. Πήρε σίγουρα αρκετή ποσότητα νερού. Ας ελπίσουμε ότι, όταν στεγνώσει, θα λειτουργεί τέλεια χαχαχα », απάντησε ο άντρας.

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα