Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Κοινοποίηση

ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Καλημέρα, καλημέρα! Κακή επιλογή εκ του αποτελέσματος η Λάτσιο, με την Μπάγερν να θυμίζει ξανά ομάδα, ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα, η Λάτσιο δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Φυσικά τέτοιες ομάδες, η Μπάγερν τις “καθαρίζει”.

Σήμερα το βράδυ έχουμε την τέταρτη και τελευταία ομάδα της Γερμανίας που ρίχνεται στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκλάντμπαχ έχει το πιο δύσκολο μονοπάτι, αφού αντιμετωπίζει τη Σίτυ. Σήμερα διεξάγεται και ο επαναληπτικός της Τότεναμ με τη ΒΑΚ. Αύριο με ενδιαφέρουν μονάχα τρεις αναμετρήσεις, αυτή της Σάλτσμπουργκ, αυτή της Χόφενχαϊμ και τέλος αυτή της Λεβερκούζεν.

Τσάμπιονς Λιγκ – Με άλλη… διάθεση

(Τετάρτη) Borussia Mönchengladbach – Manchester City: Προ ημερών έγραψα μια μεγάλη στήλη για το τι έχει καταφέρει η Γκλάντμπαχ την τελευταία 12ετία. Το «σοκ» της φυγής του Ρόζε θα επισκιάζει όλη τη σεζόν μέχρι τελικά να φύγει και να έρθει ο επόμενος, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της ομάδας. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια ξεχωριστή κατηγορία, εκεί οι παίκτες θα παίξουν απελευθερωμένα και φυσικά έχοντας μέγιστο κίνητρο, που δεν μπορεί να πηγάζει από τον προπονητή. Προσωπικά έχω μια σπίθα ελπίδας για το αν μπορεί η Γκλάντμπαχ να κάνει ζημιά στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Θα έχει πάντως τεράστιο ενδιαφέρον το ματς, αφού η Γκλάντμπαχ θα βρει χώρους και έχει αυτοματισμούς που μπορούν να της δώσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στοιχηματικά δεν θα τολμήσω τίποτα. Από τη μία η Γκλάντμπαχ είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό εδώ και δύο εβδομάδες, από όταν και ο Ρόζε ανακοίνωσε ουσιαστικά τη φυγή του. Από την άλλη η εξαιρετική Σίτυ, που «καλπάζει». Θα προτιμήσω να δω το παιχνίδι και να στηρίξω την ομάδα μου, την Γκλάντμπαχ, μη προχωρώντας σε κάποιο μπετ.

Europa League – Υπό πίεση η Λεβερκούζεν

(Τετάρτη) Tottenham – Wolfsberger AC: Νομίζω οι διαστάσεις του σκορ από το πρώτο παιχνίδι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση. Και οι δύο ομάδες λογικά θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές. Θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική περίπτωση για τους Αυστριακούς να δοκιμάσουν έμπρακτα το επιθετικό σύστημα που προσπαθεί εδώ και 2 εβδομάδες να αφομοιώσει ο προπονητής Φέλντχοφερ. Το 4,50 του γκολ/γκολ ημιχρόνου δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο.

(Πέμπτη) Hoffenheim – Molde FK : Δεν χωράει αμφιβολία για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ποιοτικά η Χόφενχαϊμ είναι αρκετές σκάλες πάνω, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το DNA του πρωταθλητή και η Μόλντε διαθέτει τέτοιο. Τα 9άρια του διπλού είναι μεγάλα, όμως εύκολα δεν πάει το χέρι. Θυμίζω πως το 3-3 του πρώτου ματς αναγκάζει τη Μόλντε να αναζητήσει το γκολ, ότι και να γίνει. Δύσκολα θα πάει κλειστά για το 0-1, υποψιάζομαι πως θα δούμε πάλι φεστιβάλ από γκολ.

(Πέμπτη) Villarreal CF – RB Salzburg : Οι Ισπανοί διάβασαν άριστα το παιχνίδι στην Αυστρία, μπλοκάροντας κάθε ατού της Σάλτσμπουργκ. Απλά τρομερό το πώς η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει ένα 0-2, που στο τέλος μπορούσε να γίνει και 0-3. Η Σάλτσμπουργκ τώρα θα προσπαθήσει να τα παίξει όλα για όλα και από το πρώτο λεπτό θα αναζητήσει το γκολ. Ευχή της Σάλτσμπουργκ να βάλει γκολ πριν το 10’. Έχει νόημα να πάμε με το over0,5 του πρώτου δεκαλέπτου στο 4,00.

(Πέμπτη) Bayer Leverkusen – BSC Young Boys : Με τον τρόπο που προσέγγισε το πρώτο παιχνίδι ο κόουτς Μπος, έδειξε πως το Europa League δεν είναι κάτι που θα κυνηγήσει πάση θυσία. Παρέταξε την βασική ενδεκάδα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ και όπως φαίνεται από τις διαθέσεις του, θα παρατάξει εκ νέου την ομάδα που έχανε στο ημίχρονο 3-0 από την Γιουνκ Μπόις. Το 5,25 του διπλού είναι άκρως δελεαστικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο προπονητής της Μπόις ξέρει να παίζει και παιχνίδι αντεπιθέσεων και ασφαλώς με τους παίκτες που διαθέτει, η ταχύτητα θα της δώσει πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 4,00 και το draw no bet, με την παραπανίσια σκέψη ότι κάνει και το «Χ» για τους Ελβετούς.

Αυτά για το διήμερο. Επόμενη στήλη την Παρασκευή, κλασικά. Να περνάτε καλά και καλή τηλεθέαση φίλοι!

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3 system) (bet365.gr):

24/02 – 19:00 Τότεναμ – ΒΑΚ Πέλετς : γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου (4,50) επί 7 μονάδες

25/02 – 19:55 Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ : over0,5 γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά (4,00) επί 7 μονάδες

25/02 – 21:00 Λεβερκούζεν – Γιουνκ Μπόις : 2ft(5,50) επί 7 μονάδες (σε ισχύ η ΠΠ)

Στις δυάδες από 3 μονάδες (9)

Στην τριάδα απόδοσης (99,00) επί 1 μονάδα

Σύνολο 31 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Vistabet
, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα