Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντιδράσεις για τον συνωστισμό κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία

Κοινοποίηση

Αντιδράσεις για τον συνωστισμό κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία

Αντιδράσεις προκάλεσε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία και ειδικότερα «ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι», όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα», κάνοντας λόγο για «προκλητική παραβίαση των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό».

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή. Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας».

«Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου. Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς», αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Κίνημα Αλλαγής, παραθέτοντας εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, τα Τρίκαλα και σήμερα στην Ικαρία.

newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα