Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέο στραβοπάτημα και απώλεια βαθμών για τον ΑΟΞ στη Ρόδο

Κοινοποίηση

Χωρίς κάποιο βαθμολογικό όφελος επιστρέφει στην βάση του ο ΑΟ Ξάνθη μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης (17/2) για την 9η αγωνιστική της SL2.

Ο Διαγόρας επικράτησε στο γήπεδό του με 1-0 σημειώνοντας το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο 48ο λεπτό, με σκόρερ τον Αλάεθ. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς παρέμεινε στους 12 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΟΞ την Κυριακή (24/2) στο γήπεδό του με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Στο 21′ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντοριβάλ απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Ίτσο. Στην εκτέλεσή του ο Κονέ εκτός ισορροπίας έκανε το άστοχο σουτ, ενώ στην πρώτη κόντρα επίθεση του ΑΟ Ξάνθη, ο Σιατραβάνης συνεργάστηκε με τον Έμπερτ που έδωσε στον Βόλτερς, όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό. Στο 39′ το γυριστό σουτ του Κονέ πέρασε άουτ. Στο 48′ ο Αλάεθ μετά από σέντρα από δεξιά με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 64′ το σουτ του Θυμιάνη στην κίνηση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 73′ το σουτ του Ντίνα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 75′ ο Ρουγκάλας από κοντά έχασε την ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις μετά από σέντρα του Τάτου, η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε άουτ.

Νέο στραβοπάτημα και απώλεια βαθμών για τον ΑΟΞ στη Ρόδο

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Βεργέτη (ΕΠΣ Αργολίδας), β’ βοηθό τον Κυριάκο Βιτσεντζάτο (ΕΠΣ Αν. Αττικής), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Αλάμπεης (ΕΠΣ Αθηνών).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ (74′ Σελινιωτάκης), Λινάρδος (68′ Αυγενικού), Κονέ (46′ Αλάεθ), Σμυρλής, Μπαστακός (90+’ Κάκκο). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Σχρόιεν (68′ Ντίνας), Έμπερτ, Παντελιάδης (66′ Γκαρσία), Σιατραβάνης (81′ Μυστακίδης), Τεσίγια (68′ Τάτος), Στάθης, Βόλτερς (66′ Καπνίδης), Θυμιάνης. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα