Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Παρασκευής

Κοινοποίηση

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Παρασκευής

Παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής. Στην Ιταλία θέλει να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Φιορεντίνα. Στην Γερμανία η Μπάγερν θέλει νίκη στην πρωτεύουσα για να μπορέσει να κρατήσει σε απόσταση τους διώκτες της.              

Δείτε εδώ ζωντανά όλες τις κληρώσεις κινο και χρήσιμα στατιστικά και αποδόσεις για το δημοφιλές παιχνιδι του ΟΠΑΠ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα μπορούσε να φύγει με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα της Τορίνο, αλλά έμεινε με εννέα παίκτες και δεν άντεξε στο τέλος και στο 88ο λεπτό δέχτηκε την ισοφάριση. Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και αυτή που είχε την πρωτοβουλία και που δημιουργούσε τις περισσότερες φάσεις. Και συνέχισε να το κάνει αυτό και μετά το 61ο λεπτό που έμεινε με δέκα παίκτες. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ριμπερί έκανε το 0-1, αλλά στο 71’ έμεινε με εννέα παίκτες και έμεινε και με τον βαθμό της ισοπαλίας.  

Αν και μάλλον αργά στη σεζόν η Φιορεντίνα αρχίζει να είναι πιο αποτελεσματική στο επιθετικό κομμάτι. Αλλά να μην βελτιώνεται στο ανασταλτικό. Αν και οι χειμερινές προσθήκες μπορούν να την βοηθήσουν να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μιλένκοβιτς (αμυντικός) και ο μέσος Καστροβίλι.          

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στους πέντε από τους τελευταίους έξι εντός έδρας αγώνες της.  

ΙΝΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Γιουβέντους για το Κύπελλο. Αν και δεν υστέρησε καθόλου και απείλησε σε πολλές περιπτώσεις την φιλοξενούμενη της, ήταν τα αμυντικά λάθη που της στοίχισαν την ήττα και ενδεχομένως την πρόκριση. Μια πρόκριση που θα κριθεί την επόμενη Τρίτη στο Τορίνο.                     

Στο μεταξύ συνεχίζει το κυνήγι της συμπολίτισσας Μίλαν για το πρωτάθλημα. Και σήμερα θα επιχειρήσει να περάσει από μια μάλλον φιλοξενη έδρα. Εκεί που πριν από λιγότερο από ένα μήνα πήρε μεγάλη πρόκριση για το Κύπελλο με 1-2 στην παράταση. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα G/G στις πέντε τελευταίες εξόδους της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εύκολα η δύσκολα η ίντερ αναμένεται να πάρει το διπλό. Αλλά στις τιμές που δίνεται δεν έχει καμία αξία. Προτιμότερο το παιχνίδι με τα γκολ που ταιριάζει στην μενταλιτέ τους. 

Επιλογή μας το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2,20

Αναλύσεις ομάδων, γήπεδα και πρόγραμμα όπως επίσης και οι μακροχρόνιες αποδόσειςπου προσφέρερονται στο euro 2020 stoiximan.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ– ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης περιελάμβανε το ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας Παλ Ντάρνταϊ. Ο νέος τεχνικός των πρωτευουσιάνων έδειξε το στυλ που θα ακολουθήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν. Άμυνα. Και αν μπορέσουν να βγάλουν και να αξιοποιήσουν κάποια ευκαιρία στην κόντρα. Όπως έγινε στο 66΄όταν και προηγήθηκε. Στη συνέχεια όμως κατέρρευσε και δέχτηκε 3 γκολ μέχρι το τέλος.                   

Ζητούμενο δεύτερο – εκτός από την αμυντική προσήλωση – η διάρκεια για την Χέρτα. Και σήμερα η δύσκολη αναμέτρηση με την Μπάγερν αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να δείξει ότι μπορεί να βαδίσει στον δρόμο που θα την οδηγήσει στην σωτηρία και τη φετινή σεζόν.          

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει τέσσερα  Over 2.5 στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της. 

Tα τελευταία αθλητικά νέα και ειδήσεις θα βρείτε εδώ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν θα σταθούμε τόσο στην έκταση της νίκης επί της Χόφενχαϊμ με 4-1, όσο για αυτό που έδειξε να αλλάζει και πάλι στην μπάγερν. Οι Βαυαροί έδειξαν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά τους. Όχι ότι δεν δέχτηκαν γκολ ή φάσεις, αλλά έδειξαν ότι σταδιακά εγκαταλείπουν την αλέγρα διάθεση που είχαν επί ένα δίμηνο περίπου. Και μπαίνουν στο mode που θα τους φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν.               

Εκεί που δεν δείχνει ότι χρειάζεται αλλαγή ή ενίσχυση είναι η επίθεση. Τουλάχιστον όχι όσο ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να σκοράρει με τους ρυθμούς που το κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές. Και ίσως να μην χρειάζεται να κάνει καν σοβαρή προσπάθεια να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα. Το μέγιστο ζητούμενο για την Μπάγερν είναι μια back to back κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει οκτώ G/G στους τελευταίους δέκα εκτός έδρας αγώνες της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η Μπάγερν να είχε ένα σερί οκτώ εκτός έδρας G/G, αλλά δεν έχει δεχτεί γκολ στις τελευταίες δύο εξόδους της. Και έχει αρχίζει να προσέχει πολύ την άμυνα της.    

Επιλογή μας το Ν/G σε απόδοση 2.20

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα